Gerai informuotas šaltinis atskleidė, kad 34 metų Harry įsitikinęs, jog 36 metų jo brolis Williamas nepakankamai pagarbiai ir svetingai į karališkąją šeimą priėmė tuometinę jo sužadėtinę.

Įtampa tarp brolių dingo tik įsikišus tėvui princui Charlesui – galiausiai Williamas ir Kate pakvietė Harry ir Meghan kartu praleisti Kalėdas jų namuose Norfolke.

Gandai, kad poros ne itin gerai sutaria, sklando jau kuris laikas – viskas prasidėjo nuo tada, kai pasirodė pranešimų, jog Harry ir Meghan iš Kensingtono rūmų keliasi į Frogmoro kotedžą.

„Vanity Fair“ šaltinis pareiškė, kad „šios problemos – brolių tarpusavio reikalas“.

Štai ką teigia artimas bičiulis: „Harry jautėsi taip, tarsi brolis nepakankamai gerbia jo sužadėtinę, ir jam apie tai pasakė. Brolių kelią perbėgo juoda katė. Įtampa dingo tik įsikišus princui Charlesui. Jis paprašęs Williamo dėl brolio pasistengti. Štai kodėl Kembridžo kunigaikščiai pakvietė Sasekso kunigaikščius kartu švęsti Kalėdas“.

Praeitas Kalėdas Sasekso kunigaikščiai praleido Norfolke, o Kalėdų dieną prisijungė prie karalienės ir likusios karališkosios šeimos netoliese esančiame Sandringame.

Šaltinio teigimu, „Kate ir Meghan labai skirtingi žmonės, jos neturi nieko bendro, tačiau stengiasi sutarti“. Kensingtono rūmai savaitgalį išplatino pranešimą, kad Harry ir Meghan keliasi gyventi į Frogmoro kotedžą Vindzore.

Prieš tai sklandė gandai, kad Meghan ir Harry persikels į Kensingtono rūmų 1-uosius apartamentus visai šalia Kembridžo kunigaikščių 22-ųjų apartamentų.

Štai ką šaltinis teigia „The Daily Mail“: „Įsivaizdavimas, kad jie vis dar tie du žavūs broliukai viską darantys kartu, gyvenantys kartu ir negalintys vienas be kito, jau nebeaktualus. Kad ir kokie geri bebūtų norai, jiems ne visada pavyksta visais klausimais rasti bendrą kalbą. Tiesa ta, kad jie užaugo. Kartu praleidžia žymiai mažiau laiko, abu turi savo gyvenimus. Nepaisant to, jie vis dar labai artimi, artimesni nei dauguma brolių. Harry sukūrė šeimą, susilauks atžalos, jis kuria savo ir tik savo ateitį“.

Kiti šaltiniai teigia, kad Harry ir Meghan pasirinkimai Londone gana riboti, o pora labiausiai už viską norėjo, kad jų vaikai augtų kuo toliau nuo Kensingtono rūmų pompastikos: „Tiesa ta, kad jiems Kensingtono rūmuose trūksta vietos. Jie nuo pat vestuvių domėjosi galimybėmis Vindzore“.

Nepaisant to, dar prieš karališkąsias vestuves gegužę sklido gandų apie Meghan ir Kate nesutarimus. „The Telegraph“ skelbė, jog net du šaltiniai patvirtino, jog Kate po mažosios Charlotte suknelės matavimo prieš vestuves buvo „paplūdusi ašaromis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)