Įspūdingų formų transseksualė Madison Montag buvo viena iš aštuonių merginų, kurias L. Odomas galėjo pasirinkti savo linksmybėms viešnamyje.

Sunku nepastebėti stulbinančių filmų suaugusiems žvaigždės panašumų su garsiąją realybės šou žvaigžde Kim Kardashian – moterys panašios tiek veido bruožais, tiek kūno sudėjimu.

Tiesa, su M. Montag L. Odomas audringų naktų nepraleido – vietoje jos pasirinko dvi šviesiaplaukes Monica Monroe ir Ryder Cherry.

Primename, kad trečiadienį pasaulį apskriejo liūdna žinia: žinomas krepšininkas, realybės šou žvaigždės Khloe Kardashian vyras kovoja dėl savo gyvybės. Be sąmonės jis buvo rastas po audringo pasilinksminimo su merginomis.

Šaltinių teigimu, NBA žvaigždė prieš nelaimę vartojo potenciją gerinančius vaistus, jo organizme taip pat rasta kokaino. Pastarasis faktas paaiškėjo, kuomet pareigūnai paviešino skambučių pagalbos telefonu įrašus. Žmogus, kuris kvietė medikus, paaiškino, jog ant be sąmonės esančio L. Odomo veido matyti balti milteliai. Tai, jog prieš įvykį sportininkas vartojo narkotikus, patvirtino ir medikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)