31 metų Amber Rose ir Kardashianų klanas internete pradėjo tikrą karą. Amber, kuri anksčiau buvo Kanye Westo mergina, apšaukė 34 metų Kim Kardashian, kai ketveriais metais jaunesnė jos sesuo Khloe socialiniame tinkle „Twitter“ užstojo septyniolikmetę Kylie Jenner. Khloe priminė faktą, kad Amber anksčiau buvo striptizo šokėja, o Amber atsimokėjo tuo pačiu pareikšdama, kad buvimas kekše jai nekelia jokių problemų, užsistojant savo šeimą, kaip kad tai daro „jos [Khloe] vyresnioji sesuo“!

Bet grįžkime prie pradžios. Amber radijo stoties „Power 105.1“ laidos „The Breakfast Club“ eteryje pareiškė, kad 25 metų Tyga turėtų „gėdytis“ savo santykių su septyniolikmete Kylie. Khloe puolė ginti savo jaunesniosios sesers socialiniame tinkle „Twitter“, tuomet konfliktas dar labiau įsisiūbavo. Ji iškėlė į viešumą faktą, kad Amber penkiolikos metų šoko striptizą ir pareiškė Wiz Khalifos buvusiąjąi neaiškinti, kad "mano sesuo iki septynių turi būti lovoje, kai ji pati nebuvo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)