Vienoje serijoje jos pasakojimą patvirtino Crystal Hefner.

Antroje serijoje H. Madison pasakojo, kad Hugh Hefneris turėjo daugybę apsinuoginusių moterų nuotraukų, kurias pasitelkdavo šantažui. Madison (42 m.) buvo „Playboy“ įkūrėjo mergina nuo 2001 iki 2008 m. ir tuo metu gyveno jo viloje.

Antradienį tviteryje Crystal patvirtino, kad tokių nuotraukų būta. Crystal buvo ištekėjusi už H. Hefnerio nuo 2012 iki 2017 m.; tais metais, būdams 91 m. amžiaus, jis mirė.

„Radau tūkstančius vienkartiniu fotoaparatu darytų nuotraukų, apie kurias tu pasakojai, @hollymadison. Iš karto jas suplėšiau ir sunaikinau – dėl tavęs ir dėl daugybės kitų moterų. Tų nuotraukų nebėra“, – parašė tviteryje Crystal.

H. Madison perpublikavo tviterio įrašą savo paskyroje ir parašė „Ačiū“ buvusiai realybės šou „Kaimynės“ kolegei.


Pirmose dviejose dokumentinio filmo serijose H. Madison teigė, kad būtent dėl tų nuotraukų taip ilgai gyveno viloje: „Jo draugai visada jį girdavo, liaupsindavo. Bet tai – tik viena matoma jo pusė. Jie nenumanė, kas dedasi už uždarų durų ir kaip buvo elgiamasi su moterimis. Kai gyvenau viloje, bijojau iš ten išeiti. Manau, nuo pat pradžių man galvoje sukosi mintis – jei išsikraustysiu, iš keršto bus paviešinta pornografinė medžiaga.“

Šiuo metu jau du vaikus auginanti H. Madison toliau pasakojo: „Dalyvaujant kokiame nors vakarėlyje, H. Hefneris prifotografuodavo nuogų moterų, kai jos negalvoja, linksminasi. Paskui padarydavo gal aštuonias kopijas – sau ir visoms moterims, išdalindavo. Tai buvo pasibjaurėtina.“


Antroje serijoje H. Madison pasakojo, kad atmosfera H. Hefnerio viloje priminė kultą. Ji teigė, kad po dvejų metų su garsiuoju „Playboy“ įkūrėju jautėsi pasiekusi dugną: „Atrodė, kad neturiu pasirinkimų. Pamenu, po kelerių metų gyvenimo ten po vieno vakarėlio visi palaipsniui išėjo namo, o aš gulėjau vonioje ir norėjau nusiskandinti. Atrodė, kad esu per žingsnį nuo nelaimės. Supranti, kad tokia nuotaika praeis, kita vertus, ateina laikas, kai imi svarstyti – ką man davė ši patirtis? Visada turėjau viltį, kad vis tik dėl kažko buvo verta tai patirti.“

Kiek anksčiau, nei pasirodė dokumentiniai filmai, „Playboy“ prekės ženklas išplatino pranešimą spaudai, kuriame pasmerkė netinkamą H. Hefnerio elgesį. „Visų pirma norime pabrėžti – mes vertiname moteris, jų istorijas, palaikome tas, kuris ryžosi papasakoti apie savo patirtis. Mes, kaip tikintis sekso pozityvumu prekės ženklas, esame įsitikinę, kad svarbiausia – saugumas, apsauga ir patikimumas, o tai, kas žemiau šito, yra nepateisinama“, – rašoma pranešime.

„PLBY Group“ vadovų komanda patikino darbuotojus, kad Hefnerių šeima nebesiejama su „Playboy“, kur dabar 80 proc. darbuotojų yra moterys. „Šiuolaikinis „Playboy“ nebėra Hugh Hefnerio „Playboy“, – rašoma pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)