Caitlyn persirengimai moterimi

Daug metų Kardashianų šeima slėpė Bruce'o Jennerio troškimą būti moterimi. Kartą dukterys Kendall ir Kylie Jenner užtiko jį persirengusį moterimi, bet laikė tai paslaptyje.

2015 m., dar prieš pasikeičiant vardą į Caitlyn ir prieš daugybę operacijų, Bruce'as sakė interviu Diane Sawyer: „Kas kartą kam nors įėjus į kambarį, įsijungdavo filmavimo kamera, nes Kendall manė, kad Kylie vagia iš jos drabužius. Jos grįžo namo, įsijungė kompiuterį ir pradėjo šūkauti iš nustebimo."

Tai buvo vienas incidentas. Bruce'as prisimena, kaip podukra Kim Kardashian pamatė jį vilkintį moteriškus drabužius: „Ji iš karto išėjo iš namų, sėdo į automobilį ir išvažiavo."

2017 m. išleistuose memuaruose „The Secrets of My Life" („Mano gyvenimo paslaptys") Caitlyn prisimena, kad po 1978 m. laimėtų olimpinių žaidynių sakė motyvuojamąsias kalbas, o po kostiumų vilkėjo šį tą neįprasto.

„Jie nežino, kad po dalykišku kostiumu aš mūvi kelnaitės ir segiu liemenėlę, – rašo Caitlyn. – (Nežino), kad aš – ne Bruce'as Jenner, o moteris, kuri bus vardu Caitlyn, kuri dabar dar turi būti Bruce'as, išskyrus nuvogtas, slaptas akimirkas, kai galiu būti savimi. Mano sakyta kalba vadinosi „Pažadinti savyje čempioną". Visa tai – šlamštas."

Khloe melavo, kad norėjo susilaukti vaikų su Lamaru

Ar Khloe Kardashian santuoka su Lamaru Odomu buvo fiktyvi? Ne visai, ji apsimetė norėjusi vaikų su buvusiu NBA krepšininku. Vienoje iš laidų „Kocktails with Khloe" ji pasakojo, kad kartą jie planavo turėti šeimą.

„Mes su Lamaru norėjome susilaukti savo vaikų, taip pat ir įsivaikinti." Poros santuoka truko septynerius metus, jų skyrybų procesas baigėsi 2016 m. gruodį, skelia celebzen.com.

Lamar Odom, Khloe Kardashian

Tiesa, Khloe optimistinės kalbos apie šeimą – ne visai teisybė. Neseniai TV šou apie Kardashianų šeimą „Keeping Up with the Kardashians" ji pripažino melavusi, kad jie su Lamaru bando susilaukti vaikų.

„Buvau ištekėjusi, bet suvokiau, kad aplinkybės ne pačios geriausios, – sakė ji. – Taigi apsimetinėjau, kad stengiuosi (pastoti)."

Kol dar buvo ištekėjusi, Khloe gydėsi nuo nevaisingumo, bet greitai nutraukė gydymą. „Turėjau liautis, nes mūsų santuokoje buvo sunkesnių problemų. Žinojau, kad tai netinkamas klimatas vaikui, manau, daug kartų prieš jį (tuometinį vyrą) apsimetinėjau", – sakė ji.

L. Odomas sakė, kad toks pareiškimas jį įskaudino. „Man skaudu, – sakė jis 2017 m. birželį interviu Wendy Williams. – Gaila, kad ji man nieko nesakė. Nereikėjo iškloti to per televiziją visam pasauliui."

Kim pasinaudojo savo skyrybomis

Vienu metu mėgstamiausia geltonosios spaudos tema buvo Kim Kardashian santuoka su krepšininku Krisu Humphriesu. Nuo pirmos dienos buvo aišku, kad ši santuoka ilgai netruks. Vargšas vaikinas buvo lyg laukinis elnias, staiga apšviestas automobilių šviesų, jis nesuprato, kas jį ištiko.

Kim Kardashian ir Kris Humphries

Šiaip ar taip, iš skyrybų buvo išpūstas nemenkas burbulas, kaip daugelis, beje, ir spėjo.

Niekas nesutrukdė Kim ir žiniasklaidos aparatui eksploatuoti šios santuokos, o ypač skyrybų. Tai buvo dar vienas įrodymas, kad su Kardashianais geriau neprasidėti, nebent plaukiojai su aligatoriais ir likai gyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)