Teisybė, žinome apie jo kovą su priklausomybe narkotikams, apie prieštaringą reakciją sukeliančius jo dainų žodžius, apie jo sėkmę kine, tačiau kiek žinome apie žmogų, slypintį už šlovės ir turtų? Panagrinėkime.

Visų pirma, Eminemas niekada nieko neslėpė, o ypač santykių su dviem svarbiausiomis savo gyvenime moterimis – savo motina ir dukters motina Kim Mathers.

„Grammy“ laimėtojas tiek plūdo savo dainose motiną Debbie Mathers, kad 1999 m. ji padavė sūnų į teismą ir pareikalavo 10 mln. dolerių už šmeižtą.

Po dvejų metų motina susitarė dėl mažesnės sumos – 25 000 dolerių, o nuo laiko nebebendravo.
Toliau – nutrūkstantys ir atsinaujinantys santykiai su Kim Scott, daugybė dainų, pavadintų buvusiosios garbei, kuriose jis repavo, kaip nudeda ją po pykčių. Jiedu tapo pora 1989 m., 1995 m. per Kalėdas susilaukė dukters. 1999 m. jie susituokė, po dvejų metų išsiskyrė. Čia jų istorija nesibaigė. 2006 m. jie antrą kartą susituokė... o po kelių mėnesių vėl išsiskyrė.

Per antras skyrybas susitarė dėl dukters Hailie globos, reperiui taip pat priteisė Kim dukters iš kitos santuokos globą.

Nežinia, kodėl įvyko antrosios skyrybos, spėjama, kad visgi viena iš priežasčių – Eminemo bėdos dėl narkotikų.

2007 m. jį paguldė į ligoninę, perdozavus metadono.

Keliuose interviu po 2013 m. albumo „Recovery“ pasirodymo, Eminemas aiškino, kad stengėsi atsikratyti priklausomybės keliems receptiniams vaistams.

Eminem

"Būčiau patekęs į ligoninę dviem valandomis vėliau, būčiau miręs. Pradėjo trikti organų veikla. Gydytojai norėjo skirti dializę. Nesitikėjo, kad liksiu gyvas", - sakė jis interviu MTV, prisimindamas 2007 m. gulėjimą reabilitacijos klinikoje.

Reperis sakė, kad atsitiesti paskatino tėvo pareigos: „Žiūriu į savo vaikus ir suprantu – esu jiems reikalingas“.

Tada jis ėmėsi organizmo detoksifikavimo, o padėjo jam pats Eltonas Johnas. Jis skambindavo reperiui kartą per savaitę, klausdavo, kaip sekasi, ar nereikia pagalbos.

Vaikščiodamas į susitikimus bažnyčioje, daug dirbdamas Eminemas visiškai pasveiko ir iki šiol nieko nevartoja. Jis tebegyvena Mičigane ir stengiasi dėl bendruomenės, kuri jam daug padėjo.

Neseniai jis skyrė 200 000 dolerių vaikų globos įstaigai „Wolverine Human Services“, įsteigė Marshallo Matherso fondą, kuris padeda miesto jaunuoliams, išgyvenantiems krizę.

2017 m. Eminemas sulaukė pasaulinės sėkmės. Jis laimėjo 15 „Grammy“ apdovanojimų, „Oskarą“ už filme „8 mylios“ skambėjusią dainą „Lose Yourself“, pateko į Guinnesso rekordų knygą už daugiausia žodžių vienoje dainoje – 2015 m. single „Rap God“ ir sulaukė daug kitokio pripažinimo, o taip pat sugebėjo apsaugoti savo asmeninį gyvenimą nuo smalsuolių. Socialiniame tinklalapyje „Instagram“ jis turi 11 mln. sekėjų, tačiau visi jo įrašai susiję tik su karjera, į asmeniškumus jis nesileidžia.

„Forbes“ duomenimis, reperio turtas – apie 240 mln. dolerių vertės, taigi jis priklauso turtingiausiame reperiams – Usheriui, Russelliui Simmonsui, 50 Cent ir kt.

Jis praturtėjo iš įrašų, populiarių pasaulinių koncertinių turų, nors nuo 2013 m. nėra išleidęs naujo albumo. Šį rugpjūtį jis dalyvaus JK vyksiančiame muzikos festivalyje „Reading And Leeds“ kartu su grupėmis „Muse“, „Kasabian“ ir kt.

Vienas žmogus tikrai turėtų puikiai žinoti, koks gi yra Marshallas Mathersas – jo duktė.

Ji – nebe paauglė, o 21 m. koledžo studentė, jos paskyra „Instagram“ mirga asmenukėmis, nuotraukomis su vaikinu, akimirkomis iš koledžo gyvenimo.

Paklausta, kas svarbiausi žmonės jos gyvenime, Hailie atsakė: „Mano motina ir tėvas, nes paskatino mane tapti tuo, kuo esu dabar, ir suteikė man visą reikiamą paramą, kad pasiekčiau tai, ką turiu“.

Pasirodo, Eminemas – ne tik pasaulinio garso reperis, sumanus verslininkas, rūpestingas tėvas – jis dar ir meistriškai saugo savo asmeninį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)