Iki šiol Donaldo sūnus Barronas viešumoje buvo matomas vos kelis kartus. Tikėtina, kad šeima savo sūnų ir toliau bandys apsaugoti nuo viešumos ir leis jam mėgautis vaikyste. „Aš mokau jį, aiškinu, kas vyksta, – interviu „ABC News“ prieš metus apie savo sūnų yra kalbėjusi Melania. – Jis puikiai tvarkosi. Noriu, kad jo vaikystė būtų kiek įmanoma normali. Ir jis mėgaujasi tiek mokykla, tiek sportu. Jis puikus sportininkas ir aš stengsiuos ir toliau jį saugoti nuo viešumos.“

Tačiau panašu, kad jo vaikystė kur kas prabangesnė nei įprastų vaikų. Niujorke iki persikraustymo į Baltuosius rūmus gyvenęs Barronas turėjo ne savo kambarį, o visą savo aukštą. Jo valdos buvo dekoruotos malūnsparniais ir lėktuvais. Čia jam suteikiama visiška laisvė. Pavyzdžiui, jis gali piešti bet kur – visos sienos gali būti išpaišytos jo kūriniais.

Baltuosiuose rūmuose Barronas taip pat galės mėgautis viskuo, kuo yra įpratęs. Skaičiuojama, kad Trumpų šeimos įnorius tenkina beveik 100 žmonių kolektyvas.

Iš Slovėnijos kilusi Melania stengiasi, kad jos sūnus nepamirštų jos giminės šaknų. Skelbiama, kad berniukas puikiai kalba slovėniškai. Tiesa, kai jis buvo mažesnis, Melania viename interviu teigė, kad Barronas kalba trimis kalbomis: anglų, slovėnų ir prancūzų. Kiek vėliau ji teigė, kad prancūzų kalbą jis kiek primiršo.

Kai Barronas buvo visai mažas, jo tėtis jam niekuomet nekeitė sauskelnių.

Donaldas Trumpas

Barroną augina jo mama, auklių į pagalbą ji nesikviečia. „Barronui reikia tėvų šalia, todėl labai džiaugiuosi, kad galiu jam skirti visą savo dėmesį“, – yra kalbėjusi Melania.

„Jis nepriklausomas, turi tvirtą nuomonę ir puikiai žino, ko nori, – savo sūnų giria Melania. – Kartais aš jį vadinu mažuoju Donaldu. Jis gavo tiek mano, tiek Donaldo bruožų, tačiau jo charakteris yra kaip Donaldo.“

Melania žiniasklaidai yra išpasakojusi ir dagiau faktų apie savo sūnų. Pavyzdžiui, ji prieš kelerius metus buvo sukūrusi savo kremų liniją, kurioje buvo ikrų pagrindu kurtas drėkinamasis kremas. Jos teigimu, dar prieš kelerius metus Melania visą Barroną tepdavo šiuo kremu.

Barronas Trumpas su tėvais

Barrono spintoje kostiumų kur kas daugiau nei laisvalaikio stiliaus drabužių. Jis nuo pat mažų dienų seka tėvo pavyzdžiu ir net kasdienai renkasi kostiumus bei kaklaraiščius, o ne sportines kelnes ar lengvus marškinėlius.

Jo apsigyvenimas Baltuosiuose rūmuose – istorinis. Tai pirmasis berniukas čia apsigyvenęs po 60 metų pertraukos.

Barronas Trumpas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)