Juostos „Misija neįmanoma“ („Mission: Impossible“) žvaigždė ryžosi teisinei kovai su žurnalu „Life & Style“ bei jo leidėju „Bauer Media Group“ dėl išspausdinto straipsnio apie tai, kad prieš skyrybas su žmona buvo apleidęs dukrą. Bulvarinį leidinį jis padavė į teismą 2012 metų spalį, o ieškinio pareiškimą užpildė praėjusį antradienį, lapkričio 5 dieną.

„Prieš mano skyrybas 2012 metų birželį mano šeima, įskaitant mano dukrą Suri, dažnai atvykdavo aplankyti manęs užsienyje esančiose filmavimo aikštelėse. Šie vizitai leisdavo man susitikti su dukra vykdant įsipareigojimus savo darbui, savo kolegoms ir mane pasamdžiusioms studijoms, - dokumentuose teigė T. Cruise'as. - Nuo 2012 metų birželio iki 2012 metų gruodžio dirbau dviejuose filmų projektuose užsienyje, Islandijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Tuo laikotarpiu Suri gyveno Niujorke su mano buvusia žmona ir ten ėjo į mokyklą. Po skyrybų pasikeitus aplinkybėms mes negalėjome matyti vienas kito taip dažnai, kaip prieš skyrybas“.

Įdomu tai, kad T. Cruise'as ieškinio pareiškime nenaudoja K. Holmes pavardės ir visur ją vadina savo buvusia žmona arba Suri motina.
Suri Cruise
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)