Netrukus pomėgiu marihuanos dūmui garsėjantis reperis savo gerbėjus socialiniame tinkle „Instagram“ užtvindė su incidentu susijusiais vaizdo pareiškimais, skelbia uk.eonline.com.

Pakeliui į policijos nuovadą Švedijoje. Mieli mano gerbėjai iš Švedijos, man labai gaila. Niekada nebegrįšiu į šią šalį. Galite dėkoti savo policijos vadovui ir visiems, kurie dirba jūsų policijos departamente. Aš labai rimtai. Ačiū, bet manęs čia daugiau nebepamatysite“, – pirmame „Instragram“ paskelbtame vaizdo įraše teigia Snoop Dogg.

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Švedijos policijos atstovas Danielis Nilssonas Švedijos naujienų portalui „The Local“ sakė, kad reperis buvo sustabdytas kelių policijos pareigūnų, jiems pasirodė, kad jis „apsvaigęs nuo narkotikų“.

„Jis buvo sulaikytas ir nugabentas į policijos nuovadą, kur tyrimams paimtas šlapimo mėginys. Incidentas tetruko kelias minutes. Davęs mėginį, jis buvo paleistas“, – teigia atstovas.

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Kokie tyrimo rezultatai, neskelbiama. Taip pat neaišku, ar reperis buvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, ar pareigūnai jų aptiko automobilyje. Švedijoje marihuana yra draudžiama, nors daugumoje Jungtinių Valstijų, įskaitant ir Los Andželą, kur gyvena Snoop Dogg, marihuaną galima vartoti medicininiais tikslais.

Neilgai trukus socialiniame tinkle Snoop Dogg paskelbė dar vieną vaizdo įrašą, kuris, kaip spėjama, darytas policijos nuovadoje. Jame reperis skundžiasi, kad jie tiesiog priėjo ir jėgą jį išvilko iš automobilio.

Trečiame nespalvotame vaizdo įraše Snoop Dogg ir vėl kreipiasi į save gerbėjus: „Kaip jūs laikotės, čia Snoop Doggas. Žinau, kad daug jūsų dėl manęs nerimauja, bet viskas gerai, atlaikiau. Jie mane atvežė čia, liepė šlapintis į puodelį, nieko nerado. Bylos nebus, tiek žinių. Žinia visiems mano gerbėjams Švedijoje – galite padėkoti savo policijos pareigūnams, bet daugiau manęs šioje nuostabioje šalyje nepamatysite. Visada atsiranda keli kvailiai, kurie visiems padaro meškos paslaugą. Velniop tą policiją. Rūkiau ir rūkysiu“.

Message to my fans n fam !!

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)