111
Kitas

Jemima Khan

Pirmą kartą Lietuvoje viešėsiančios stand up komedijos superžvaigždės kolekcijoje – Britų komedijos ir žurnalo GQ apdovanojimai, jo pasirodymai rengti didžiojoje Londono O2 arenoje, dvi autobiografinės knygos tapo bestseleriais, o vaidmenys filmuose „Roko amžius“, „Tempk ją čia“ ar „Velniop tą Sarą Maršal“ sulaukė gerų kino kritikų atsiliepimų.

Tačiau komedijos skandalistas turi ir pikantiškesnių titulų. Pavyzdžiui, britų dienraštis „The Sun“ nuo 2006-ųjų iki 2008-ųjų trejus metus iš eilės jį išrinko Metų suvedžiotoju (tikrasis titulo pavadinimas skamba kur kas šiurkščiau).

Pats Russellas neslepia, kad yra miegojęs su šimtais moterų. Nemažai šių istorijų atsidūrė pirmuose žiniasklaidos puslapiuose. Artėjant Russello viešnagei Lietuvoje, primename dešimt tų, kurios neatsispyrė komiko žavesiui.

111
Kitas

Jemima Khan

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)