32 metų filme „Veronica Mars“ suvaidinusi aktorė ir šešeriais metais vyresnis juostos „Ak, jau tie tėvai“ („Parenthood“) žvaigždė atvyko į meriją pasiimti leidimo santuokai, tačiau vėliau priėmė darbuotojo pasiūlymą sutuokti netoliese esančioje salėje. Ceremonijos metu nuotaka iki ašarų susigraudino.

Pora susižadėjo per 2009 metų atostogas, tačiau pasižadėjo nesituokti tol, kol visoje šalyje nebus panaikinti draudimai tuoktis tos pačios lyties asmenims.

„Nesijaučiu galinti pasinaudoti teise, kurios neturi mano draugai gėjai ir lesbietės, - 2012 metų rugpjūtį aiškino K. Bell. - Tiesiog nemandagu kviesti visus į šventę, kurios ceremoniją ne kiekvienam prieinama“.

Taigi, kai šių metų birželį JAV Aukščiausiasis Teismas panaikino Santuokos apsaugos įstatymą ir Kalifornijoje buvo panaikintas vadinamasis 8-asis pasiūlymas (Proposition 8), K. Bell socialiniame tinkle „Twitter“ atnaujino siūlymą D. Shepardui tuoktis. Aktorius į tokį pasiūlymą reagavo taip: „Įgyvendinkim mano dideles gėjiškas vestuves Kristen!!!“

Daugiau jokių žinių apie ką tik susituokusios poros šventę nėra. Neabejojama, kad joje tikrai dalyvavo mažoji Lincoln. Pati K. Bell prisipažino, kad motinystė „iš tikrųjų yra geriau, nei aš tikėjausi... Tai tiesiog nuostabu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją