„Šiuo tragišku metu man nereikia nei tavo meilės, nei tavo paramos, Sarah Jessica Parker“, - savaitgalį Instagram rašė seriale Samanthą įkūnijusi 61-erių metų aktorė. Prieš tai buvo negyvas rastas K. Cattrall brolis, o S. J. Parker socialiniuose tinkuose buvusiai kolegei pareiškė užuojautą.

„Mano mama šiandien manęs paklausė: „Kada šita veidmainė paliks tave ramybėje, - rašė K. Cattrall. - Tai, kad tu vis apsireiški, skaudžiai primena, kokia niekšė tu tada buvai ir vis dar esi“.

K. Cattrall savo komentare pridėjo nuorodą į „New York Post“ straipsnį, kuriame teigiama, kad aršus ginčas tarp šių serialo žvaigždžių buvo „Sekso ir miesto“ pasibaigimo priežastis.

Tai, kad K. Cattrall ir S. J. Parker nesutaria, buvo žinoma seniai. Kai 1998 metais serialas buvo pradėtas kurti, S. J. Parker jau draugavo su Cynthia Nixon, viena iš savo trijų „geriausių draugių“ seriale. Vėliau ji glaudžius santykius užmezgė ir su paskutiniąja „drauge“ Kristin Davis. Tačiau S. J. Parker santykiai su K. Cattrall buvo visiškai kitokie.

„Tu nesi mano draugė. Rašau tau, jog paskutinį kartą pasakyčiau, kad neturėtum naudotis mūsų tragedija ir vėl vaidinti „mielos merginos“ vaidmens“, - instagrame dabar rašė K. Cattrall. S. J. Parker prieš tai socialiniuose tinkluose pareiškė K. Cattrall „meilę ir užuojautą“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)