Šiame „Amnesty International“ paramos projekte yra daug filmukų, kuriuose pasirodo įžymybės su juodomis balaklavomis ir kurių pabaigoje tie garsūs žmonės nusiplėšia kaukes parodydami, kas yra.

Be K.Moss, C.Love ir B.Gillespie, klipus nufilmavo aktorius Coltonas Haynesas, modeliai Liberty Ross ir Erin O'Connor, taip pat – tokie mados industrijos nariai kaip skrybėlininkas Philipas Treacy ir dizaineris Garethas Pughas, kuris padėjo parengti šį projektą drauge su įžymybių fotografu Nicku Knightu.

Pareiškime apie šį projektą rašoma: „Pughas ir „Amnesty International“ (susivienijo) kovoje su prietarais ir smurtu LGBTI (lesbiečių, gėjų, biseksualų, transgenderių ir interseksualų) bendruomenės Rusijoje atžvilgiu. Pughas ir ilgametis bendradarbis Nickas Knightas ... paprašė gerbiamų figūrų iš visos mados bendruomenės ... pademonstruoti savo nepritarimą homofobijai sudalyvaujant įspūdinguose 20 sekundžių trukmės vaizdo klipuose“.

Rusijos pareigūnai pastaraisiais mėnesiais buvo kritikuojami dėl šalies pozicijos gėjų teisių klausimu, o roko grupės „Pussy Riot“ narės garsiai protestavo prieš Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.