Galima tik numanyti, kokia įtempta buvo situacija, kai S. Hayek sutuoktinis buvo įvardytas supermodelio ketverių metų sūnaus tėvu.

Jau keturias savaites gražuolė manekenė teisme kovoja dėl 46 tūkst. JAV dolerių mėnesinės sumos vaiko išlaikymui – suma tokia didelė, kad iš nuostabos esą netgi privertė „atvipti teisėjo žandikaulį“.

46 metų L. Evangelista teigia, kad tiek daug pinigų jai reikia mokėti visą parą dirbančioms auklėms ir ginkluotiems vairuotojams, kurie rūpinasi mažuoju Augustinu.

Teisėjas Matthew Troy‘us iš pradžių buvo pritrenktas dėl tokios sumos.

„Tai turbūt didžiausia suma, kurios kas mėnesį šiam teisme reikalaujama vaiko išlaikymui“, - pirmadienį sakė teisėjas.

49 metų F.H.Pinault, einantis prabangos prekių kompanijos PPR, kuriai priklauso „Gucci“, „Yves Saint Laurent“ ir „Balenciaga“ bei kiti prabangos prekių ženklai, vykdomojo vadovo pareigas, su S. Hayek augina trejų metų dukrelę Valentiną – mažylė gimė praėjus 11 mėnesių nuo tada, kai pasaulį išvyko Augustinas.

Prancūzas, kurio šeimos turtas vertinamas 11,5 mlrd. JAV dolerių (28 mlrd. Lt), su reikalaujama suma nesutinka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)