G. Bundchen, tuomet dar 12 metų mergaitė, kartu su draugais pramogavo pievoje netoli savo namų Horizontinoje, pietų Brazilijoje, kai vienas iš bičiulių metė į ją peilį, taip sužeisdamas Gisele kairįjį riešą.

Anot C. Olivieros, vaikų grupelė nusprendė prisėsti pievoje ir suvalgyti atsineštus apelsinus. Kad paprasčiau nuluptų apelsiną, vaikai naudojo peilį. Tačiau užuot padavęs Gisele peilį, vienas iš berniukų nusprendė šį į ją mesti.

Peilis stipriai sužalojo mergaitės riešą. Žaizdos būta tokios gilios, kad G. Bundchen pradėjo isteriškai šaukti, o jos ranka pasruvo krauju.

Kraujas liejosi upeliais. Ji galėjo mirti“, – pasakojo supermodelio vaikystės bičiulis ir pridūrė, kad vaikai suskubo bėgti link namų, kur C. Olivieros motina sustabdė kraujavimą ir sutvarstė Gisele riešą.

Dabar C. Oliviera prisipažįsta manąs, kad ant rando, paženklinusio Gisele riešą, ji ilgainiui pasidarė žvaigždės formos tatuiruotę.

Per interviu vyras taip pat prisipažino niekada nemanęs, kad G. Bundchen vieną dieną gali tapti pasaulinio lygio supermodeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)