„Grammy“ apdovanojimų laimėjusi 33-ejų metų amžiaus atlikėja nudžiugino gerbėjus retu pasirodymu viešumoje – šeštadienį vakare atvyko į NBA finalo penktąsias varžybas, įvykusias Finikse, ir iš arti stebėjo Finikso „Suns“ ir Milvokio „Bucks“ dvikovą, skelbia people.com.

Tokia proga Adele pasirinko žavingus drabužius: žemę siekiantį paltą su gyvūnų kailių raštais, juodą palaidinę bei tokios pačios spalvos tampres ir aukštakulnius. Taip pat garsenybė nepamiršo auksinių papuošalų ir juodos apsauginės veido kaukės.

Rungtynių įkarštyje ji buvo užfiksuota rankoje laikanti oranžinį rankšluostį ir sirgo už „Suns“, tačiau jos favoritai pralaimėjo rezultatu 123:119.

Žinoma, Adele buvo ne vienintelė garsenybė. Varžybas žiūrėjo ir LeBronas Jamesas, Lil Wayne’as bei Vanessa Hudgens, atlikusi Amerikos himną. Beje, Adele sėdėjo šalia L. Jameso sporto agento Richo Paulo.

Dainininkė palaikė ir Anglijos nacionalinę futbolo rinktinę, kuri kovoje dėl 2020 m. Europos futbolo čempionų taurės nusileido italams. Nors anglai nelaimėjo, Adele džiaugėsi savo šalies futbolininkų pasiekimu ir pagerbė juos atitinkama apranga.

„Nepaprastai jumis didžiuojuosi! Prasibrovėte į finalą ir suvienijote šalį“, – instagrame parašė ji ir paviešino nuotrauką, kurioje vilki Anglijos rinktinės marškinėlius, o ant kiekvieno nago matyti nupiešta Anglijos vėliava.

Pastaruosius kelerius metus Adele vis kalba apie ketvirtąjį studijinį albumą. Paskutinį kartą savo gerbėjus albumu ji pradžiugino 2015-aisiais. Sausio mėnesį artimas dainininkės draugas Alanas Carras realybės šou „RuPaul’s Drag Race U.K.“ teisėjai Michelle Visage atskleidė, kad „girdėjo keletą naujų dainų“ ir kad jos yra „nuostabios“.
„Pasakiau jai, kad jos balsas man yra tarytum senas bičiulis, – M. Visage pasakojo komikas, kurio 2018 m. įvykusias vestuves vedė Adele. – Nes yra dainininkių, kurių balsas truputį panašus į jos, bet kai vėl išgirsti dainuojant Adele, iš karto supranti, kad ji yra išskirtinė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)