Fizinį smurtą patyrusi moteris patvirtino, kad M. Bašarovui iškelta baudžiamoji byla. Taip pat ji pranešė, kad skyrybų procesas jau vyksta, rašo „Komsomolskaja pravda“. „Taip, kartu su Maratu pateikėme prašymą mus išskirti. Jis nenorėjo vykti, tačiau aš pareikalavau. Pirmą kartą jį mačiau po viso to, kas įvyko, atrodė sublogęs, liūdnas, iškankintas. Visą kelią tylėjo, nežiūrėjo man į akis. Mus turėtų išskirti sausio 31 dieną, tikiuosi, kad vasarį jau būsiu laisva moteris“, - papasakojo J. Archarova.

Paklausta, ar ketina dalintis turtą, moteris patikino kol kas dar neapsisprendusi. „Pažįstami žmonės mane ragina nuvilkti jam paskutinius marškinius. Tai būtų kompensacija už patirtą moralinę ir fizinę žalą“, - patikino ji.

„Nenoriu su juo turėti reikalų. Noriu išsiskirti ir išskristi į šiltus kraštus, kur atgaučiau jėgas ir pamirščiau visa tai kaip blogą sapną. Girdėjau, kad Maratas ketina atsiimti skyrybų prašymą, nes neva nori išsaugoti šeimą, tačiau mes skirtingai suprantame vyro ir moters santykius. Mūsų gyvenimo ir ypač šeimos vertybės yra skirtingos“, - patikino J. Archarova.

DELFI primena, kad pernai spalio pabaigoje būdamas neblaivus M. Bašarovas susipyko su žmona, sumušė ją ir pusnuogę iš buto išvarė į laiptinę.

Gydytojai nustatė, kad J. Archarova patyrė daugybinės galvos traumas: uždarą kairiojo nosies kaulo lūžį, smegenų sukrėtimą, iš dalies tuščio pleištakaulio turkiško balno sindromą ir neaiškiai išreikštą hidrocefaliją. Kurį laiką komoje buvusi J. Archarova vėliau išvyko iš ligoninės, susirinko daiktus ir išsikraustė iš sutuoktinio namų.M. Bašarovas su J. Archarova susituokė 2014 m. gegužės 31 d. Prieš susipažindamas su būsima žmona, M. Bašarovas gyveno nesusituokęs su jam dukterį pagimdžiusia Jelizaveta Krucko. Nutrūkus santykiams su J. Krucko sklido kalbos, kad ji sieja romantiški santykiai su čiuožėja Tatjana Navka.

Prieš dvejus metus M. Bašarovas skandalingai pagarsėjo dėl su alkoholiu susijusių problemų – jis
neblaivus vairavo automobilį. Neilgai trukus po šio nutikimo nuo insulto mirė jo motina, o M. Bašarovas dėl jos mirties apkaltino žurnalistus, kurie moterį neva nuliūdino skelbdami su juo susijusią informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)