Neseniai ji lankėsi užmiestyje esančioje dizainerio Valentino Judaškino sodyboje. Kartu su dainininke čia taip pat viešėjo Aleksandras Buinovas ir prodiuseris Aleksandras Dostmanas su žmona. Internautai atkreipė dėmesį į A. Pugačiovos įvaizdį: ji vilkėjo madingą taškuotą žalios spalvos apdarą. Dainininkė taip pat išsiskyrė neįprasta šukuosena: plaukai buvo sukelti į viršų šukuosena atidengė žvaigždės kaklą ir ausis.

„Caraitė! Jums taip tinka!“, „Kokia įdomi šukuosena – tikrai nesvarbu, ką kiti pasakys“, „Svarbiausia, kad šalia draugai, o jūs esate laiminga“. Tokius komentarus po bendra nuotrauka paliko socialinių tinklų vartotojai.

Ala Pugačiova su draugais

Nuotraukoje matyti, kad draugų kompanija yra geros nuotaikos. Gali būti, jog jie aptarinėjo neseniai nuskambėjusias A. Buinovo „laidotuves“ – internete buvo pasirodęs straipsnis šia tema. Naujiena pralinksmino dainininką – jis į šią situaciją pažvelgė su humoru. „Kitą dieną po laidotuvių atšventėme sekmadienį pas Judaškiną. Tegu Dievas visiems jums duoda sveikatos, mano draugai ir draugės! O jums ar teko kada nors būti palaidotiems gyviems?“ – šmaikštavo dainininkas.

Kaip pažymi starhit.ru, A. Pugačiova paskutiniu metu dažnai eksperimentuoja su savo išvaizda: neseniai dainininkė smarkiai sulieknėjo. Dabar ji gali sau leisti dėvėti aptemptus drabužius ir puoštis madingomis suknelėmis. Tačiau scenos primadona nesivaržo pasirodyti ir be makiažo – 71-erių žvaigždė neretai skelbia vaizdus, kuriuose ji užfiksuota be makiažo, ir gali pasigirti savo išvaizda.

Prieš kelias savaites A. Pugačiova taip pat paskelbė nuotrauką su V. Judaškinu. Tiesa, tada dainininkė buvo ilgais banguotais plaukais – šis įvaizdis jos sekėjams patiko mažiau. Daugumos nuomone, žvaigždei tuomet reikėjo „susišukuoti“ arba pasinaudoti stilisto paslaugomis.

A. Pugačiova niekada neslėpė, kad gulėsi po plastikos chirurgų peiliu: kartą jai tai vos nekainavo gyvybės, tačiau viskas baigėsi gerai. Nuo to laiko dainininkė atsargiau žvelgia į bet kokias išvaizdos korekcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)