Pranešta, kad reperis mirė Kalifornijoje, o jo kūną rado po pietų. Daugiau informacijos apie šią netikėtą jauno muzikanto mirtį kol kas nėra skelbiama.

Mac Miller

Dar gegužės 14-ąją jis buvo sulaikytas dėl vairavimo išgėrus. Ir nors M. Milleris laikas nuo laiko įkliūdavo teisėsaugai bei susidurdavo su nemalonumais dėl alkoholio ar narkotikų, kartu ir aktyviai kūrė. Paskutinis jo albumas „Swimming“ buvo išleistas vos prieš mėnesį.

Reperis palaikė artimus santykius su dainininke Ariana Grande. DELFI primena, kad 2016 metais pora oficialiai paskelbė apie savo santykius. Tiesa, dar 2013 metais M. Milleris pasirodė jos singlo „The Way" klipe. Tačiau oficialiai pora kartu išbuvo trejus metus. Netrukus po to Ariana pradėjo susitikinėti su dabartiniu savo mylimuoju Pete Davidsonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)