48-erių modelis naujoje reklamoje pasirodė vilkėdama apatinius drauge su Candice Swanepoel, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio ir pačia Kim Kardashian.

Tačiau daugelis Tyros kūno „paredagavimą“ pavadino pasibaisėtinu tada, kai pasirodė akimirkos, užfiksuotos filmavimo dieną, tačiau itin besiskiriančios nuo reklaminės – ypač skyrėsi vieta liemens srityje.

Pati TV garsenybė socialiniuose tinkluose pasidalino keliomis nuotraukomis iš fotosesijos, tad gerbėjai turėjo galimybę jas palyginti su reklaminės kampanijos rezultatu.

„Šios nuotraukos – nuostabios, natūraliai Tyra atrodė nepakartojamai, tačiau šis paredagavimas – toks keistas ir visai nereikalingas“, – rašė „Twitter“ naudotojas.

„Atrodo, kad Tyra tapo ekstremalaus fotošopo auka – kur dingo jos kūnas?“, – stebėjosi kitas komentatorius.

Instagramo „Problematic Fame“ paskyroje dažnai publikuojami įrašai apie Holivudo žvaigždžių grožio standartus, „Skims“ kampanija taip pat buvo apkaltinta fotošopo naudojimu, nesugebėjimu reprezentuoti „teigiamo požiūrio į kūną“.

Tyra Banks

„Esu pasibaisėjęs, kiek fotošopo buvo panaudota koreguojant Tyros Banks kūną naujojoje Kim Kardashian „Skims“ kampanijoje, – tikinama komentare. – Prekės ženklui, kuris didžiuojasi teigiamu požiūriu į kūną, tai žema. Tyros kūnas yra tobulas, o šis fotošopas – baisus, nuviliantis ir visiškai nereikalingas.“

Tyra dar visai neseniai prabilo apie šią kampaniją – supermodelis atskleidė, kad prieš pasirašydama sutartį apie „Skims“ diskutavo su pačia Kim.

„Kim susisiekė su manimi, mes nuoširdžiai ir šiltai pasikalbėjome apie reklaminę kampaniją“, – duodama interviu „Vogue“ kalbėjo žvaigždė.

„Visą laiką gerbiau jos verslo sumanymus, o po to skambučio toji pagarba dar labiau išaugo“, – tikino Tyra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)