Anksčiau krepšinio klube Los Andželo „Lakers“ žaidęs vyras su realybės šou žvaigžde išsiskyrė 2014-aisiais. Bendras poros gyvenimas tapo tiesiog neįmanomas dėl nuolatinių jo vojažų į kairę. Ne mažiau reikšminga ir tai, kad septynerius metus, kol truko santuoka, krepšininkas vartojo kokainą, rašo „MailOnline“.

Apie priklausomybę nuo sekso ir narkotikų L. Odomas kuo išsamiausiai pasakoja naujoje, ypač atviroje savo biografinėje knygoje „Darkness To Light“.

Plačiajai visuomenei ji taps pasiekiama nuo gegužės 28 d.

„Striptizo šokėjų buvo tiek, kad sunku suskaičiuoti. Nieko rimto, aišku, nevyko. Dažnai aš joms mokėdavau, tačiau galvoti apie jas nesilioviau, – prisipažįsta L. Odomas. – Kiek save prisimenu, mane persekioja mintys apie seksą. Esu priklausomas nuo sekso. Man jau nepakako žiūrėti pornografijos. Kai taip nutinka, gali suprasti, kad peržengei ribą.“

Kai Khloe Kardashian prisipažino žinanti apie jo neištikimybę ir pareikalavo pasiaiškinti, jis neva pasijuto sukrėstas ir sugėdintas.

„Norėjau, kad to nebūtų įvykę, tačiau nieko negalėjau padaryti. Nenorėjau, kad tai išaiškėtų, bet slėpti tokią bjaurią nuodėmę yra sunku. Turėjau problemą“, – atvirauja buvęs sportininkas.

39-metis vyras taip pat taip pat patikino, kad tada, kai vedė realybės šou „Kardashianų šeima“ („Keeping Up With The Kardashians“) žvaigždę, iš pradžių viskas buvo tiesiog nuostabu.

Išsiskyrusi su L. Odomu, Khloe Kardashian susitikinėjo su reperiais The Game, French Montana ir krepšininku Jamesu Hardenu.

Iš santykių su krepšininku Tristanu Thompsonu 2018-ųjų balandį ji susilaukė dukters True. Deja, ir T. Thompsonas sulaužė jai duotą ištikimybės pažadą, leisdamasis į santykius su daugybe moterų. Vasarį pora išsiskyrė.

Savo knygoje L. Odomas rašo žinantis, kokiu chaosu pavertė savo gyvenimą. Užtat dabar jis tikina nevartojantis narkotikų.

„O, kad būčiau buvęs tvirtesnis! Aš iki šiol nesugebu nusiraminti. Deja, teks išmokti gyventi nuolatos gailintis“, – svarsto L. Odomas.

Jis taip pat pamini, kad yra visiškai atsiribojęs nuo šeimos. Khloe motina Kris Jenner kitados jį laikė kone sūnumi, be to, ir santykiai su seserimis Kim, Kourtney bei Kendall buvo puikūs.

L. Odomas susibičiuliavo ir su Robu Kardashianu, mat šis kurį laiką kartu gyveno. Šilti santykiai užsimezgė ir su Kardashianų draugu Jonathanu Chebanu.

Krepšininkas sako norįs kada nors ir vėl bendrauti su šeima.

„Tikiuosi, kad galime tapti draugais, – išreiškė viltį L. Odomas. – Man trūksta šeimos. Viliuosi, kad išauš diena, kai vėl suartėsime.“

Anot L. Odomo, 2009-aisiais įvykusi jo santuoka su Khloe Kardashian buvo vienas nuostabiausių įvykių jo gyvenime.

„Kurį laiką gyvenimas su ja buvo tikra palaima. Tada jaučiausi kaip niekad laimingas, – rašo L. Odomas savo knygoje. – Buvome viena garsiausių porų Holivude. Kartu gebėjo uždirbti daugiau nei atskirai.“

Deja, jį persekiojo demonai.

„Santuokos pradžioje buvau jai ištikimas“, – rašo vyras.

Vėliau viskas pasikeitė, be to, L. Odomas įjunko į narkotikus.

„Nesugebėjau tinkamai susidoroti su tuo mirtinu kokteiliu, sumaišytu iš žinomumo, priklausomybės, gęstančios karjeros ir neištikimybės, – rašo jis. – O, dar nepaminėjau paranojos, nerimo, depresijos... Nesugebėjau nulaikyti ***** kelnėse, atsispirti kokainui.“

„Narkomanai ypač puikiai sugeba slėpti savo įpročius. Aš sugebėdavau apsiginti ir Khloe tiesiog į tai nesigilino“, – pasakoja L. Odomas.
Jo nuopuolis buvo milžiniškas. Iš pradžių jis buvo šeštas žaidėjas Los Andželo „Lakers“, vėliau perėjo į Dalaso „Mavericks“, o galiausiai liko be komandos ir vien šėliojo su prostitutėmis.

L. Odomas jaučiasi skolingas Khloe ir už tai, kad buvo šalia, kai 2015-aisaisi jis, perdozavęs narkotikų, vadavosi mirtimi. Tada patyrė 12 insulto ir šešis širdies priepuolius.

„Prisimenu, kaip pabudau ir ji rodė man mano motinos nuotraukas“, – pasakoja L. Odomas.

L. Odomo motina, vardu Cathy, mirė nuo vėžio, kai sūnui buvo dvylika.
„Mane nustebino tai, kaip greitai ji sugebėjo parodyti savo atsidavimą“, – pridūrė buvęs sportininkas.

„Jos meilė man, matyt, buvo besąlyginė. Manau, kad tik dėl to ji rado savyje jėgų vis dar mane mylėti“, – svarsto L. Odomas.

2016-aisiais Khloe, kalbėdama su laidų vedėju Howardu Sternu, paminėjo, kad L. Odomas labai uoliai slėpė ydingus savo įpročius.

„Lamaras kuo puikiausiai sugebėdavo įrodyti, kad esu jam vienintelė, kad esu jo princesė. Niekada neįtariau, kad jis neištikimas“, – sakė ji.

„Žinau, kad mane myli. Žinau, kad mylėjome vienas kitą. Tie jausmai man nekelia jokių abejonių, – patikino ji. – Vis klausdavau savęs, kodėl taip nutiko. Lamaras sugebėjo įveikti priklausomybė nuo narkotikų. Tikiu, kad jis priklausomas nuo sekso, nors, kita vertus, nežinau, ar tikiu, kad toks reiškinys apskritai egzistuoja.“

Paklausta, ar mano, kad turėjo kiek palaukti prieš tekėdama už L. Odomo, Khloe atsakė neigiamai.

„Žinau, kad žmonės sakys, jog padariau klaidą. Kitaip aš nesielgčiau, nes tai buvo vienas iš geriausių epizodų mano gyvenime, – patikino ji. – Nesakyčiau, kad tai buvo klaida. Man būtina ta patirtis. Meilė, kurią patyriau, buvo tai, ko tuo metu man reikėjo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)