Šįkart "Oskarų" teikimo ceremonijoje aktorius pasirodė ir vėl įsikūnijęs į savo naujausią personažą iš filmo "Diktatorius". Dar praėjusią savaitę jam taip apsirėdžiusiam organizatoriai pasirodyti uždraudė. Raudonu kilimu jis žengė lydimas dviejų žavių merginų ir rankoje nešdamasis urną su velionio Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong Il pelenais. Po šio humoristo pasirodymo aptarnaujančiam personalui teko pasidarbuoti su dulkių siurbliais, o TV laidų vedėjui Ryanui Seacrestui - valytis prabangų „Burberry“ smokingą.


„Aš vilkiu Johną Galliano, - juokavo S. B. Coheno generolas, galvoje turėdamas buvusį „Christian Dior“ dizainerį, kuris buvo atleistas iš pareigų šiuose madų namuose po rasistinių pasisakymų. – Kojinės yra iš „K-Mart“... Saddamas Husseinas kartą man sakė, kad kojinės tėra kojinės, neverta dėl jų švaistyti pinigų!“.

Rankose laikydamas aukso spalvos urną su Kim Jong Ilo, kuris po ilgo tironiško valdymo mirė praėjusių metų gruodį, būdamas 69 metų, atvaizdu, generolas apie savo pasirodymą „Oskarų“ ceremonijoje sakė: „Tai suteikė man progą atsivesti savo mielą draugą ir partnerį Kim Jong Ilą“.



Teigiama, kad Kim Jong Ilas labai mėgo Holivudo filmus ir savo privačioje kolekcijoje turėjo apie 20 tūkst. DVD diskų. Jis taip pat vadovavo savo šalies kino pramonei.

„Sudalyvauti „Oskarų“ ceremonijoje ir pereiti raudonuoju kilimu buvo jo svajonė“, - teigė S. B. Cohenas generolo lūpomis.

Toliau juokaudamas apie nesveikai atrodančią Halle Berry krūtinę, generolas „neišlaikė“ urnos ir visą dulkėtą jos turinį išpylė ant sutrikusio R. Seacresto.

Prieš pat ceremoniją "diktatorius" išplatino štai šį vaizdo įrašą:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją