Pasak Rusijos žiniasklaidos, M. Galkinas ir A. Pugačiova jau pradėjo prašyti Izraelio pilietybės ir ieškoti mokyklos jųdviejų vaikams – Hariui bei Lizai. Pasirodžius šiai informacijai, komikas paskelbė pirmąjį vaizdo įrašą „Instagram“ tinkle.

Jis sakė, kad nuo šiol jo socialiniuose tinkluose žmonės neturėtų laukti naujų vaizdo įrašų su dvynukais, linksmomis šeimos akimirkomis ar įprastais juokeliais. Visa tai, pasak komiko, šių dienų kontekste tiesiog neįmanoma.

„Mano brangūs sekėjai prašo, kad mano socialiniai tinklai būtų tokie, kokie jie buvo: su juokingais vaizdo įrašais su vaikais, su humoristiniu turiniu. Nematau jokios dvasinės ir moralinės galimybės tai padaryti. Todėl kol kas mano socialiniai tinklai nebebus tokie patys“, – vaizdo įraše iš Izraelio gatvės kalbėjo humoristas.


Žinomas vyras patikino, kad niekas nebebus taip, kad buvo iki šių metų vasario 24 d.

M. Galkinas taip pat paragino netikėti viskuo, kas apie jį ir jo šeimą rašoma Rusijoje.

„Neskaitykite sovietinių laikraščių rytais. Tai yra tokia nesąmonė, į kurią, mano nuomone, net nereikia reaguoti“, – rėžė jis.

Taip pat „Instagram“ tinklo „istorijose“ humoristas pirmą kartą po ilgo laiko paskelbė apie savo pasirodymus. Įdomu tai, kad visi jie vyks Izraelyje. Rusijoje šou nenumatomi, todėl tai tik dar labiau sustiprino kalbas, kad M. Galkinas su A. Pugačiova į gimtinę greitai grįžti neplanuoja.

Kaip skelbia segodnya.ua, pora apsistojo Cezarėjoje, kur gyvena garsūs Izraelio teisininkai ir televizijos žvaigždės. Pora ten išsinuomojo namą. Dainininkė tikino, kad užsienyje ilgai neužsibus ir netrukus grįš į Rusiją, tačiau panašu, kad šie planai atidedami.

Beje, M. Galkinas buvo vienas pirmųjų Rusijos įžymybių, pasisakiusiųjų prieš karą Ukrainoje. Po to humoristo koncertai Rusijoje pradėti drausti, taip pat norima iš jo atimti valstybinius titulus ir apdovanojimus.

Pats komikas neketina atsisakyti savo žodžių, remiančių Ukrainą. Į sekėjų kritiką jis atsakė, kad turi teisę į savo nuomonę, net jei valstybei tai nepatiktų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)