Vis dėlto, po ilgo laiko tarpo, Holivudo garsenybė jau leidžia laiką su dabartine žmona Emma ir atžalomis Evelyn Penn ir Mabel Ray. Aktoriaus žmona su vaikais po ilgo laiko nesimatymo atvyko į D. Moore namus ir prisijungė prie itin linksmos kompanijos.

Šeima su gerbėjais dalijasi džiaugsmingais kadrais, kuriuose turiningai leidžia laisvalaikį: rieda keturračiu, moko dukrą važiuoti dviračiu, šaudo iš lanko ir mėgaujasi gamta.

Susitikti su dabartine šeima dar nesibaigus karantinui vyras suskubo greičiausiai dėl savo jaunėlės gimtadienio.

„Šiai mūsų meilei rytoj sukaks 6-eri“, – dalindamasis vaizdo įrašu gegužės 4-ąją rašė iš abiejų santuokų penkias dukteris auginantis B. Willisas.

Faktas, kad Emma ir Bruce‘as karantino laikotarpiu gyveno atskirai, sukėlė nemažai kalbų bei nuostabos, tačiau jo ir D. Moore dukra Scout gerbėjams paaiškino, kodėl su jais neapsistojo jos pamotė ir dvi mažosios sesutės.

„Labai juokinga, nes man jie – tiesiog keisti tėvai, bet aplinkiniams, aišku, visa tai atrodo kitaip. Tiesą sakant, viskas labai paprasta. Turėjo atsikelti ir mano pamotė su sesutėmis, bet mažoji, kuriai dabar gal šešeri, prieš pat kelionę kažkokioje automobilių stovėjimo aikštelėje rado medicininę adatą ir bakstelėjo sau į batelį.

Jai niekas nepaaiškino, kad šitaip žaisti negalima. Žinoma, batelį pradūrė ir susižeidė pėdą. Taigi, mano pamotė turėjo pasilikti Los Andžele, vežti ją pas gydytoją, laukti rezultatų. Tėtis jau buvo pas mus, o tuo metu keliauti pasidarė sudėtinga, tad jis taip ir liko su mumis, o jo šeima – Los Andžele“, – paaiškino garsenybių duktė.

Šeima apsistojo Scout ir jos dviejų seserų Rumer bei Tallulah vaikystės namuose, kur visi gyveno iki tėvų skyrybų 2000 metais.

Beje, vyriausiosios seserys taip pat pasveikino mažąją Evelyn su gimtadieniu. Emma Willis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame B. Williso dukros džiaugsmingai pasitinka važiuoti dviračiu besimokančią jubiliatę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)