Porą „Grammy“ apdovanojimų pelniusiam dainininkui E. Sheeranui buvo įtektas Britanijos imperijos ordinas. Šios garbės, kaip rašoma svetainėje people.com, jis nusipelnė už indėlį į muzikinę ir su labdara susijusią veiklą. Ordiną savo motinos karalienės Elžbietos II vardu įteikė Velso princas Charlesas.

„Paspaudžiau princui ranką, tada persimetėme keliais žodžiais. – pasakojo 26-erių metų atlikėjas kitos dienos televizijos laidoje „Today“. – Akivaizdu, jog padariau nedovanotiną liapsusą – paspaudžiau jam ranką ir dar sugriebiau už rankovės, nors to daryti, šiukštu, negalima.“

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on Dec 7, 2017 at 6:50am PST

Ši šiurkštaus netakto akimirka, aišku, neliko neužfiksuota fotografų. Ją galite pamatyti ČIA.

Vis dėlto žvelgiant į nuotrauką neatrodo, kad 69-erių princas Charlesas būtų nors kiek sutrikęs. Atvirkščiai – jis žvelgia į dainininką geranoriškai šypsodamasis. Kadangi tai nebuvo sero (arba riterio) titulo suteikimo ceremonija, į ją nebuvo įtrauktas tradicinis peties palytėjimo kardu ritualas.

Nepaisant akibrokšto, diena, kai iš princo rankų gavo garbingą apdovanojimą, E. Sheeranui buvo tikrai išskirtinė. Dainininkas užsiminė, kad jo paties senelis, kurio jau ketvertą metų nėra tarp gyvųjų, buvo neperkalbamas Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos gerbėjas.

„Žinote, kas labiausiai džiugina? Mano senelis tiesiog garbino karališkąją šeimą. Jis buvo sukaupęs didžiulę atminimo lėkščių ir kitokių suvenyrų kolekciją. Neįtikėtina tai, kad šiandien sukanka lygiai ketveri metai nuo jo mirties. Tad štai kaip viskas susiję. Spėju, kad senelis labai manimi didžiuotųsi“, – sakė E. Sheeranas po ceremonijos kalbėdamas su žurnalistais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)