Kaip rašo „Page Six“, Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė bei trys jų vaikai – princas George‘as, princesė Charlotte ir princas Louisas – dalyvavo vestuvėse ir stebėjo, kaip J. Middletonas ir A. Thevenet galiausiai ištarė vienas kitam lemtingąjį „taip“. Dėl COVID-19 jiedu vestuvių ceremoniją buvo du kartus nukėlę.

34-erių J. Middletonas ir 31-erių finansų analitikė A. Thevenet suplanavo nedidelę šventę šeimos rate, kuri vyko Prancūzijos širdyje, kur gyvena Alizee tėvas Jeanas-Gabrielis Thevenet.

„Ponas ir ponia Middletonai“

„Vakar žavingame Bormes-les-Mimosas kaimelyje vedžiau savo gyvenimo meilę. Kartu su mumis buvo šeima, draugai ir, žinoma, keletas šunų. Neįmanoma net apsakyti, koks esu laimingas“, – sekmadienio rytą „Instagram“ rašė J. Middletonas.


Tarp svečių buvo Kate tėvai Carole ir Mike‘as Middletonai, taip pat sesuo Pippa su vyru Jamesu Matthewsu ir dviem judviejų vaikais – Arthuru ir Grace.

Jeanas-Gabrielis, į pensiją išėjęs prancūzų diplomatas, šiuo metu vadovaujantis kaimo užeigai, dar 2019-ųjų sausį „The Daily Mail“ sakė: „Mano duktė Alizee su Jamesu yra labai laiminga, jiedu smarkiai įsimylėję“.

„Žinau, kad ji laiminga. Laikome už juos kumščius“, – pridūrė Alizee tėvas.

A. Thevenet su verslininku J. Middletonu susipažino, kai Londone esančiame poilsio ir sporto klube jo terapijos šuo Ella „nuskubėjo“ ne prie dubenėlio su vandeniu, o prie Alizee.

„Aš pasijaučiau kiek nejaukiai ir priėjau prie jos, kad atsiprašyčiau bei pasiimčiau Ellą, – kovą „The Telegraph“ pasakojo J. Middletonas. – Tada dar nežinojau, kad Ellos dėka sutikau savo būsimą žmoną.“

„Jeigu nebūčiau pasitikėjęs Ella, nebūčiau atsivedęs jos į „South Kensington Club“ ir ji nebūtų galėjusi pasisveikinti su moterimi, kuri galiausiai tapo mano sužadėtine“, – pridūrė J. Middletonas.

2020-ųjų rugsėjį jis paskyrė „Instagram“ įrašą savo tada dar būsimajai žmonai, kuri, vyriškio teigimu, padėjo jam kovoti su klinikine depresija.

„Prieš metus paprašiau Alizee tapti mano žmona. Kokie tai metai buvo! Du karantinai… Ir dar daug visko. Tačiau geriausias dalykas yra tai, kad viskuo galėjau dalytis su tavimi, @alizeethevenet. Nekantrauju sulaukti to, ką ateitis yra mudviem paruošusi“, – rašė J. Middletonas.
Pora, kuri karantino Jungtinėje Karalystėje metu buvo apsistojusi J. Middletono tėvų namuose Berkšyre, dabar atsisveikino su miesto gyvenimu ir nusipirko namą kaime, kur rengiasi gyventi drauge su savo šešiais šunimis.

Kaip rašo „Page Six“, princas Williamas, būsimasis Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis, yra labai artimas Middletonams ir nepaprastai vertina jų palaikymą, ypač per pastarąjį įtemptą laikotarpį, kai jo jaunesnysis brolis princas Harry drauge su žmona Meghan Markle persikėlė gyventi į Jungtines Valstijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)