31 m. atlikėja paskelbė savo nuotrauką, kurioje ji užfiksuota pusnuogė, su išryškėjusiu pilvuku, ir prisipažino, kad yra „karingai nusiteikusi“. Nuotraukoje jos oranžiniai plaukai supinti į kasytes, o ant pilvo išryškėjęs kūdikio siluetas.


Gerbėjai ėmė diskutuoti, ar atlikėja išties laukiasi pirmojo vaiko, o gal tiesiog pozavo meninei nuotraukai. Akivaizdžiai redaguota nuotrauka buvo paskelbta be jokio paaiškinančio įrašo, tačiau Grimes atsivėrė komentaruose.

Kai vienas (-a) gerbėjas (-a) pagyrė Grimes išvaizdą ir drąsą, nes ji nuotraukoje neprisidengė spenelių, Grimes atsakė, jog iš pradžių svarstė juos uždengti, galvodama apie apie socialinių tinklų cenzūrą, tačiau pamatė, kad su uždengtais speneliais ji atrodo ne tokia laukinė.

Taip pat ji netiesiogiai patvirtino, kad laukiasi, prisipažinusi: „Be to, nėštumas išlaisvina laukinę prigimtį ir nuteikia karingai.“

Atlikėja tęsė: „Dauguma draugų man patarė jų neskelbti, tad suveikė atvirkštinė psichologija.“

Pasak jos, pasigilinusi, kodėl jaučiasi nejaukiai dėl šių nuotraukų, ji suprato, kad nejaukumas kyla iš internalizuotos neapykantos sau, savo kūno nepriėmimo.

Grimes atstovas į leidinio „People“ užklausą pakomentuoti naujieną kol kas nieko neatsakė.

Nors Grimes neatskleidė, kas kūdikio tėvas, yra žinoma apie jos romantišką ryšį su „Tesla“ ir „SpaceX“ vadovu Elonu Musku. Pirmą kartą viešumoje jiedu kaip pora pasirodė 2018 m. „Met Gala“ renginyje.

E. Musko atstovas taip pat kol kas neatsiuntė jokio komentaro.

Apie Grimes ir 47 m. verslininko romantišką ryšį pirmą kartą imta kalbėti 2018 m. balandį – po to, kai jiedu viešai flirtavo tviteryje.

Praėjusių metų kovo mėnesį interviu „The Wall Street Journal“ Grimes paatviravo apie savo santykius su E. Musku, kurį ji pavadino itin įdomiu žmogumi, ir apie netikėtą dėmesį, kurio sulaukė dėl šių santykių.

„Aš tiesiog nebuvau tam pasiruošusi, - pasakė ji leidiniui. – Gyvenau savo indie muzikos pasaulyje – sukausi jame kokį dešimtmetį. Maniau, kad taip ir toliau gyvensiu sau paprastai. Tada tiesiog atsakai į kažkieno įrašą tviteryje, o apie tą, atrodytų, paprastą susirašinėjimą staiga paskelbia per „Fox News“. Toks dėmesys išties labai trikdo.“

Grimes prisipažino, kad vis dėlto, nepaisant viso nepageidaujamo dėmesio dėl ryšio su technologijų pasaulio magnatu, ji jį myli.

„Suprantate, aš jį myliu... jis puikus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)