Pasak diario26.com, buvusi M. Cimarro žmona Natalia Streignard jį paliko dėl neištikimybės su žurnaliste Ana Soldatti ir užgauliojimų bei prievartos. Pora skyrėsi jau antrąjį kartą, o turtą pasidalyti buvo sutarę per pusę.

N. Streignard ir M. Cimarro susipažino filmuodamiesi muilo operoje „Mano gyvenimo moteris“.

M. Cimarro buvusioji yra sakiusi, jog smurtaujantis vyras negali mylėti savo žmonos, rašo diario26.com. Artimieji teigė, jog M. Cimarro yra žinomas dėl savo aštraus būdo, todėl patikėti N. Streignard žodžiais jiems nebuvo sunku.

Tiesa, pats M. Cimarro apie buvusiąją atsiliepia tik pačiais geriausiais žodžiais. Praėjus keleriems metams po poros skyrybų, aktorius teigė, jog išlaikė gražius santykius su buvusiąja, o teigiantys, jog jis konfliktiškas – tiesiog pavydi, rašo peopleenespanol.com

M. Cimarro į teiginius, jog kolegos jį apibūdina kaip konfliktišką žmogų su kuriuo sunku dirbti, atrėžė, jog dalis tų nuomonių kyla iš jaučiamos grėsmės ir jų ego. Tačiau ne paslaptis, jog Mario buvo įsivėlęs į nesutarimus.

Filmuojantis ir Lietuvoje rodytoje telenovelėje „Paveldėtojai“ M. Cimarro nesilaikė scenarijaus ir neleido M. Favelai trenkti jam antausio, kadangi jo kontrakte nebuvo įrašyta, jog jam teks patirti fizinį skausmą, o taip pat antausis susilpnins jo kuriamą vaidmenį, rašo tvnotas.com.mx.

Prieš tai aktorius buvo apkaltintas kolegės Ninel Conde užpuolimu. Tiesa, aktorė tąkart teigė nepasakosianti visų detalių, kadangi nenorėjo sugadinti dar tik filmuojamo „Meilės jūra“ serialo vardo. Aktorė vylėsi, jog toliau nekils jokių nesklandumų, kadangi projektas vyks dar kelis mėnesius.

Ištrauka iš serialo „Laukinukė“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)