„Heidi praeėjusią savaitę net triskart ėjo linksmintis, pasirodė renginiuose, bet nė karto su Vito. Jie išsiskyrė ar pristabdė santykius“, – pasakojo porai artimas šaltinis.

Televizijos projektų teisėja ir modelis „Harper's Bazaar“ renginyje buvo pasirodžiusi ir su Lewisu Hamiltonu, bet šaltiniai teigė, kad tarp jų nieko nėra. „Jie tėra draugai“.

„Heidi praeitą savaitę buvo pastebėta apsistojusi viešbutyje mieste, nors paprastai būdama mieste ji gyvena Vito bute“, – tęsė šaltinis.

Po to kai V. Schnabel birželį buvo pastebėtas leidžiantis laiką ir bučiuojantis kitą moterį, pora dar rugpjūtį buvo matyta mieste meiliai susikabinusi rankomis.

Tuomet vyras aiškinosi, jog bučinys birželį tebuvo draugiškas atsisveikinimas su šeimos drauge. „Vėliau mes tik atsisveikinome ir pasukome skirtingais keliais“, – pasakojo jis.

Nepaisant iš pažiūros puikių santykių iš šou pasaulio atstovų gyvenimo aistra pasitraukė ir, panašu, galiausiai jie buvo priversti nutraukti darnius santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)