Visai neseniai iš Izraelio kilusi N. Oxman paneigė susitikinėjusi su B. Pittu.

Milijardierius paminėjo sužadėtuves investuotojų konferencijoje, praėjusią savaitę vykusioje „The Plaza Hotel“ viešbutyje Manhatane.

Milijardieriaus atstovas patvirtino, kad sužadėtuvės įvyko.

Neri Oxman

Birželį paaiškėjo, kad N. Oxman ir B. Ackmanas – pora. Jis tada žaidė teniso turnyre (kuriame dalyvauja buvę profesionalai ir koledžo komandų nariai, dabar dirbantys finansų srityje) Paryžiuje, o ji stebėjo varžybas. Po turnyro vykusiame vakarėlyje jiedu dalyvavo kaip pora.

Apie B. Pitto ir N. Oxman santykius imta kalbėti po jų pažinties pernai rudenį, kai jis konsultavosi su ja dėl išskirtinio dizaino jos kurtų baldų. Pavasarį kažkas paskleidė žinią, kad aktorius tiesiog pametęs galvą dėl gražuolės dėstytojos. Netgi rašyta, kad B. Pittas iki nakties užsibūna N. Oxman namuose Bostone ir kad jie kartu vyks į konferenciją Pietų Afrikoje.

Tačiau aktoriaus atstovai gandus paneigė, o N. Oxman tėvas pareiškė, kad jie susitikimai – ne asmeninio pobūdžio.

Vis tik N. Oxman žavisi B. Pitto aktoriaus meistriškumu. „Jis – paskutinis mohikanas postnetflixo Holivude, – praėjusią savaitė teigė ji interviu „New York Times“. – Jis susieja laikina ir amžina – o tai ir yra kino esmė.“

O B. Pittą praėjusią savaitę matė žavios moters – juvelyrikos įmonės savininkės Sat Hari Khalsa draugijoje. Jie dalyvavo grupės „Red Hot Chili Peppers“ bosisto, žinomo Flea pseudonimu, organizuotame renginyje. Jie atvyko atskirai, bet didžiąją vakaro dalį „praleido įsitraukę į pokalbį dviese“, rašė dailymail.co.uk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)