Socialiniuose tinkluose aktyvi rusų garsenybė savo „Instagram“ paskyroje, kurią seka 9,3 mln. internautų, pasidalijo neeiline nuotrauka. Joje K. Sobčiak pozuoja vilkėdama tarsi laidotuvių drabužiais – juoda suknele bei galvą dengiančia nėriniuota skraiste.

„Draugai, viskas. Oficialu: kovo 14-osios vidurnaktį „Instagram“ tampa blokuojamu Rusijos Federacijos teritorijoje, – savo socialiniame tinkle brūkštelėjo ji. – Mums duota šiek tiek laiko išsisaugoti nuotraukoms, vaizdo įrašams ir atsisveikinti.“

„Aš tą padarysiu be ilgų kalbų – esu tiesiog paprastai dėkinga kiekvienam iš 9 milijonų, kuriems mano puslapis buvo įdomus, kasdieniam tiesioginiam bendravimui, bendruomenei, kuri susiformavo per tuos metus“, – pridūrė K. Sobčiak.

Žinoma moteris taip pat pasidalino, kaip galima išsisaugoti savo „Instagram“ profilio duomenis bei paviešino kitas socialinių tinklų anketas, kuriose galima stebėti jos veiklą. Tiesa, apie Rusijos karo žiaurumus šiame savo įraše ji neužsiminė.

Ne kartą pranešta, kad dėl karo Ukrainoje Rusiją paliko daugybė garsenybių, tarp kurių – ir K. Sobčiak. Iš pradžių garsi moteris su sūnumi buvo pastebėta Stambule. Tuomet įžymybė tikino, kad išvykimas į Turkiją tėra atostogos. Visgi dabar atsirado šaltinių, tikinančių, kad televizijos laidų vedėją jie išvydo Izraelyje. Imta dalintis ir nuotrauka iš „Ben Gurion“ oro uosto, esančio netoli Tel Avivo. Netrukus nuotraukomis iš Izraelio ėmė dalintis ir pati Ksenija. Manoma, kad į Rusiją žurnalistė negrįš dar ilgai.

Ksenija Sobčiak pastebėta Izraelio oro uoste

Delfi primena, kad socialinių tinklų milžinė „Meta“ pareiškė, kad maždaug 80 milijonų vartotojų nuo kovo 14 d. bus atjungti nuo nuotraukų dalijimosi svetainės „Instagram“, kadangi Rusija nusprendė blokuoti socialinės žiniasklaidos platformą.

„Pirmadienį „Instagram“ bus užblokuotas Rusijoje. Dėl šio sprendimo 80 mln. gyventojų Rusijoje bus atkirsti vieni nuo kitų ir nuo likusio pasaulio. Apie 80 proc. žmonių Rusijoje seka „Instagram“ paskyrą, sukurtą ne savo šalyje. Tai neteisinga“, – tviteryje parašė Adamas Mosseris.

Buvo ir ašarų

Netrukus po to žiniasklaidos platforma „Nexta“, skirta atskleisti gyvenimo realybę Baltarusijoje ir Rusijoje, veikiant Putinui, pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota rusų influencerė, kuri pastarąsias naujienas priėmė išties emocingai.

Vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų, o Didžiosios Britanijos sveikatos apsaugos sekretorius Sajidas Javidas jį netgi pakartotinai paskelbė.

Ašaromis apsipylusi influencerė tvirtino, kad jos pasipiktinimas dėl „Instagram“ pašalinimo yra kur kas daugiau nei finansinė nuoskauda.

„Man tai tiesiog – visas gyvenimas. Tai siela. Tai yra tai, su kuo aš pabundu, užmiegu jau penkerius metus iš eilės“, – verkdama kalbėjo ji.

Po to influencerė savo sekėjams pridūrė, kad ji yra pilna sielvarto dėl šios naujienos.

Kaip pastebėjo „Nexta“, socialinių tinklų vartotoja visiškai nesirūpina tūkstančiais žuvusių žmonių, įskaitant net savo tautiečius. Iš šio vaizdo įrašo susidaro įspūdis, kad jaunai moteriai svarbiausias tik jos pačios kailis ir tai, kad ji nebegalės dalintis maisto nuotraukomis iš restoranų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės