25 metų Jasmine Chiswell iš Škotijos Lanarkšyro srities yra tikra garsiosios aktorės kopija, ir tarsi audra praėjusiais metais įsiveržė į socialinę žiniasklaidą, kai pradėjo dalytis vaizdo turais iš namų, kuriuose M. Monroe 6-ajame dešimtmetyje gyveno su Joe DiMaggio, rašo dailymail.co.uk.

Pasirodžiusi laidoje „This Morning“, J. Chiswell tvirtino tuose namuose patyrusi paranormalių pojūčių: ji girdėjusi „keistus garsus“ bei žingsnius, o jos svečiai juto, tarsi kažkas juos būtų apkabinęs.

„Ten vyksta tiek daug keistų dalykų, – pasakojo ji. – Aš ir mano vyras mėginome nekreipti dėmesio į girdimus garsus, bet daug žmonių taip pat patyrė tai, ko negalime paaiškinti“.

„Žmonėms atrodo, tarsi kažkas norėtų juos apkabinti. Mes girdime keistus balsus, taip pat kiekvieną naktį girdime žingsnius. Tai vyksta nuolat“, – tikino ji.

Norėdami išsiaiškinti, iš kur kyla šie garsai, Jasmine ir jos vyras tikrino, ar jų negalėtų skleisti šalia namų einantis kelias ar kokie nors gyvūnai. Vėliau jie kreipėsi į vieną paranormalių reiškinių tyrinėtoją.

„Mes viską išbandėme. Mėginome važiuoti įvairiais automobiliais, kad pažiūrėtume, ar garsas nesklinda nuo kelio, apžiūrėjome namą, ar jame nesislepia kokie nors gyvūnai, bet nieko neaptikome“, – teigė Jasmine.
„Mes abu nesame tikri, bet vienas aiškiaregys mums pasakė, kad tai ji ir Joe bei, galbūt, dar vienas vaiduoklis, mėgstantis išdaigas“.

Tinklaraštininkė, kurią „Instagram“ seka net 616 tūkst. sekėjų, į Los Andželą persikėlė prieš trejus metus, kai baigė aktorystės magistro studijas ir nusifilmavo įvairiuose BBC vaikų šou.

Ji nusipirko Viduržemio jūros regiono stiliaus pastatą ir tvirtina, kad nuo tų laikų, kai jame gyveno M. Monroe, čia tebėra išlikę originalūs šviestuvai, paveikslai, vonios, keraminės plytelės ir net rankšluosčiai.

Ji taip pat dėkojo savo vyrui už tai, kad jis suteikė jai pasitikėjimo atsiduoti kino žvaigždei, kurią ji dievina.

„Manau, kad tuo metu taip bijojau daryti kažką skirtinga, – sakė Jasmine. – Jis man taip padėjo. Jis mane pastūmėjo įsikurti šiame name, ir mes kartu einame į vintažo parduotuves“.

Kalbėdama apie įspūdingą savo sekėjų skaičių, Jasmine pažymėjo: „Tai taip beprotiška, aš nesitikėjau sulaukti tokio kiekio sekėjų, ir tai buvo tiesiog pašėlusi kelionė“.

Ji taip pat atskleidė, kad buvusiuose M. Monroe namuose aptiko kelis netikėtus radinius, įskaitant žvaigždės parašą ant lubų ir žurnalus iš 1953 metų – to periodo, kai ji gyveno su beisbolo žaidėju J. DiMaggio.

Pasak Jasmine, viename iš jos namo kambarių taip pat matyti mylimo M.Monroe šuns Mafo paliktas pėdsakas.

Šį Maltos terjerą aktorei buvo padovanojęs Frankas Sinatra, kad paguostų ją po skyrybų su vyru Arthuru Milleriu.

1938 metais statytas namas, apsuptas sienomis ir tvoromis, yra iškilęs virš Runjono kanjono parko ir turi keturis miegamuosius kambarius, keturis su puse vonios kambario, „bokšto kambarį“, kuriame dabar įkurtas darbo kambarys, ir svetainę su medinėmis sijomis.

310 kvadratinių metrų ploto pastate taip pat yra garažas dviem automobiliams, grotos stiliaus baseinas ir spa, įkurtas 764 kvadratinių metrų ploto pievoje.

Anot nekilnojamojo turto įrašų, šis namas buvo atiduotas parduoti 2018 metų gruodį. Už jį buvo prašoma 2,695 mln. dolerių. Praėjusių metų vasarį jis buvo parduotas už 2,727 mln. dolerių – 32 tūkst. dolerių mažiau nuo pradinės kainos.

Šis namas mena vieną intensyviausių ir vieną trumpiausių Holivudo santuokų.

M. Monroe su Niujorko „Yankees“ centro žaidėju Joe DiMaggio pradėjo susitikinėti 1952 metų kovą, po kelių mėnesių, kai jis, būdamas vos 36 metų, dėl traumų paliko profesionalų sportą. Pasakojama, kad į pirmąją jųdviejų bendrą vakarienę jis atvyko pavėlavęs dvi valandas.

Tų metų rugsėjį M. Monroe pradėjo filmuotis Billy Wildero filme „The Seven Year Itch“ („Septynerių metų krizė“), kuriam priklauso garsioji scena, kai aktorei stovint virš Niujorko metro ventiliacijos grotelių, oro srovė pakelia jos baltą suknelę.

1952 metų vasarą M. Monroe ir J. DiMaggio pradėjo susitikinėti reguliariau, o 1953 metų Naujųjų metų išvakarėse Joe paprašė jos rankos.
Tačiau 1954 metų spalio 27-ąją, nuo vestuvių praėjus vos devyniems mėnesiams, M. Monroe jau stovėjo prieš teisėją ir dėstė argumentus, kodėl padavė skyrybų prašymą.

M. Monroe tvirtino, kad J. DiMaggio su ja elgėsi „šaltai ir abejingai“, ir kad būdavo tokių dienų, kai jis su ja visiškai nekalbėdavo. J. DiMaggio teismo posėdyje nepasirodė, ir teisėjas patenkino jos prašymą juos išskirti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)