Kadaise Nuodėmių mieste pramintame Las Vegase valdovę Lady Dominique įkūnijusi Carrie Reichert tvirtina, kad princas po prieš dešimtmetį įvykusios pašėlusios nakties jai įteikė savo kelnaites.

Moteris sako, kad šį suvenyrą gavo tą pačią naktį, kai 2012 metais iki Adomo kostiumo išsirengęs ir merginą apsikabinęs princas Harry’is buvo nufotografuotas savo liukso numeryje Las Vegase.

Jungtinėje Karalystėje gimusios Carrie atstovas spaudai sakė, kad pastaraisiais metais princas Harry’is tapo visišku „nuobodyla“, o kelnės turėtų jam priminti jo laukinę praeitį.

„Kai jis šėldavo Las Vegase, visi mėgo jį ir jo pasilinksminimo būdus. Bent šie apatiniai primins, koks ji buvo anksčiau, kai dar buvo „linksmasis princas“. Tikrai gaila, kad Harry’is tapo toks nuobodyla. Dabar jis toks rimtuolis rūškanu veidu. Net ir būdamas vedęs ir turėdamas du vaikus, jis galėtų retkarčiais pasileisti plaukus – kad ir kiek jų belikę ant jo galvos“, – buvusios striptizo šokėjos atstovas pasakojo laikraščiui „The Mirror“.

Carrie taip pat aukcione parduos suknelę ir maudymosi kostiumėlį, kuriuos dėvėjo 2012 metais Las Vegase vykusio vakarėlio metu. Ji viliasi, kad šie nekuklūs drabužėliai galėtų būti parduoti už 800 tūkst. svarų sterlingų.

Buvusi striptizo šokėja už vieną seansą su klientais imdavo po 4 tūkst. svarų sterlingų.

Moters teigimu, kai 2012 metų rugpjūtį ji su kviestiniais svečiais atsidūrė Harry’io vakarėlyje, surengtame viešbutyje „Encore at Wynn Las Vegas“, princas jau buvo nuogas.

Anot jos, Sasekso hercogas biliardo lazdą naudojo kaip įsivaizduojamą gitarą, kuria plėšė Michaelo Jacksono dainą „Beat It“. Savo genitalijas nuo kitų vakarėlio dalyvių žvilgsnių princas buvo pridengęs pirštine.

Per dešimtmetį Carrie ne kartą „įdarbino“ karališkosios šeimos nario apatinius: kartą kelnaites ji panaudojo per striptizo šou Las Vegaso naktiniame klube „Hustle Club“ – būtent čia ir vyks aukcionas. Apatinius ji netgi buvo paskolinusi mieste įsikūrusiam Erotinio paveldo muziejui.

Carrie prisiminimai apie princą smarkiai kontrastuoja su dabartine Harry’io asmenybe. Sasekso hercogas praėjusią savaitę Jungtinėse Tautose pasakė iškilmingą kalbą, kurios metu paragino pasaulio lyderius imtis aktyvesnių veiksmų kovojant su klimato kaita.

Dabar Kalifornijoje gyvenantis 37 metų princas Haris su žmona, Sasekso hercogiene Meghan Markle, augina du vaikus: sūnų Archie ir dukrą Lilibet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją