Nors 35 m. Kembridžo kunigaikštienė visada tobulai elegantiška, vis dėlto jos stilius primena daug vyresnių už ją karališkosios šeimos moterų stilių – ji renkasi drabužius, kurie primena 66 m. princesės Anne, 69 m. Kornvalio kunigaikštienės Camillos ir netgi 90 m. karalienės Elžbietos II stilių.

Princesė Anne

Pasak stilistų, ko gero Kate nepasitiki savimi mados srityje, todėl ir kopijuoja vyresnių karališkosios šeimos narių stilių.

Garsenybių stilistė ir mados laidų vedėja Naomi Isted pasakė „Femail“: „Ji privalo rinktis klasikinį ir tradicinį stilių. Kadangi tai gan formalus stilius, kartais jis ją bereikalingai sendina. Kartais, kai jai pritrūksta pasitikėjimo, ji linkusi rinktis itin formalius derinius“.

Ši Kate tendencija rengtis ją sendinančiais drabužiais itin išryškėjo šią savaitę, kai į Nacionalinės portretų galerijos pobūvį ji apsirengė „Temperley London“ ilgą žalią nėrinių suknelę, kuri buvo kone identiška suknelei, kurią prieš kelias dienas į parodą buvo apsirengusi kunigaikštienė Camilla, tik pastarosios suknelė buvo vidutinio ilgio.

Kate Middleton (kaina - daugiau kaip 10,5 tūkst. eurų)

„Kunigaikštienė Kate stengiasi tinkamai vykdyti savo karališkąsias pareigas ir visada rengiasi labai padoriai, taip, kaip reikia, todėl kartais mėgdžioja vyresnių moterų stilių, – sakė garsenybių stilistė Natalie Robinson. – Ji galėtų prisiderinti ryškesnius aksesuarus – jos stilius būtų tinkamas viešumai, bet ji atrodytų jaunatviškiau. Galbūt ji galėtų pažaisti spalvomis, pavyzdžiui, pasipuošti ryškesniais papuošalais. Arba išsirinkti trumpesnę suknelę – beje, kartais ji taip ir daro.“

„Kunigaikštienė Kate stiliaus įkvėpimo potencialiai galėtų pasisemti iš tokių moterų, kaip Olivia Palermo ar Helen Mirren. Nepaisant to, kad jos vyresnio amžiaus, šios moterys visada atrodo moderniai ir originaliai, net per daug neapsinuogindamos“, – tikino stilistė.

Naomi taip pat pataria Kate mėgdžioti 30-metę Charlotte Casiraghi iš Monako karališkosios šeimos.

Charlotte Casiraghi

„Karališkosios šeimos nariams drabužiai visada siuvami pagal užsakymą, bet kunigaikštienė Kate galėtų labiau žaisti audiniais, spalvomis ir kirpimais, – aiškina stilistė. – Manau, Charlotte Casiraghi yra puikus pavyzdys, kaip visada atrodyti elegantiškai, bet kartu ir jaunatviškai – ir tai nenuostabu, turint omenyje, kad ji yra Karlo Lagerfeldo mūza. Ji mėgsta eksperimentuoti su ryškiomis spalvomis ir neįprastais audiniais.“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)