Auskarai yra medžio formos ir papuošti deimantais, skelbia express.co.uk. Šį 14 karatų balto aukso papuošalą pagamino Indijos įmonė „Fiona Diamonds“. Auskarai yra verti įspūdingos sumos – beveik 2,7 tūkst. eurų.

Lapkričio mėnesio pabaigoje Katare prasidės pasaulio futbolo čempionatas. Nepaisant šį renginį supančių galybės skandalų, Kataras taps pirmąja Vidurinių Rytų šalimi, kurioje įvyks pasaulio futbolo čempionatas arba olimpinės žaidynės.

Visgi nuogąstaujama dėl žmogaus teisių pažeidimų statant pasaulio futbolo čempionatui surengti reikalingą infrastruktūrą. Be to, šalyje galioja griežti įstatymai, draudžiantys homoseksualumą. Kaip ir Pekino olimpinių žaidynių atveju, rėmėjai stengsis išvengti kontraversiškumo.

Daugelis mano, kad į Katarą vykstantys futbolininkai turėtų boikotuoti atidarymo ceremoniją dėl minėtųjų griežtų įstatymų.

Karalienės Letizijos sprendimas pasipuošti Kataro emyro dovanotais auskarais gali būti palaikytas politiniu gestu, net jeigu ji tokio ketinimo ir neturėjo. Kita vertus, nė vienam karališkosios šeimos nariui neleidžiama veltis į politiką, todėl vargu ar Letizija auskarus įsisegė vedama politinių sumetimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją