Buvusi itin garsi merginų grupė mielai susiburtų, kad šiais metais galėtų atšvęsti savo dvidešimtmetį, o jų sugrįžimo koncertus noriai surengtų ne viena garsi salė.

Vienas su situacija susipažinęs šaltinis laikraščiui „Daily Star Sunday“ pasakojo: „Atsikūrusi „Spice Girls“ Las Vegase galėtų laisvai uždirbti 100 milijonų dolerių (253 milijonus litų) per kelias savaites, o grupė iš to susižertų 25 milijonus svarų. Yra milžiniškas susidomėjimas iš įvairių didžiųjų kazino ir viešbučių, tad viskas priklauso nuo to, ar merginoms pavyks įtikinti Victorią persigalvoti dėl šio projekto“.

Kalbama, kad mados dizainerė V. Beckham, grupėje vadinta „Posh Spice“, buvusioms keturioms kolegėms leido atkurti grupę be jos, tačiau dosnus pasiūlymas galioja tik tuo atveju, jeigu į sceną grįžtų visos penkios atlikėjos.

Šaltinis pridūrė: „Posh būtų labai laiminga, jeigu keturios merginos koncertuotų be jos, tačiau problema tame, kad pasiūlymas galioja tik tuo atveju, jeigu to imsis visos penkios“, - sakė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)