Negana to, jis išsireiškė pakankamai stipriai – pareiškė, kad kiekviena moteris su ja atėjusiam vyrui pasakytų: „Su tavimi nepermiegosiu šiąnakt, kol nepervesi pinigų“ (Tell the man next to you, "I'm not going to f*** you tonight unless you pay the f*** up), rašo „The Daily Mail“.

S. Pennas taip pat paragino JAV prezidentą Baracką Obamą padėti naujajam Haičio vadovui Micheliui Martelly. Aktorius priminė, kad Haitį ir pačią turtingiausią pasaulio šalį skiria vos valanda skrydžio lėktuvu.

Laikraštis taip pat pažymi, kad kiek apgirtusio aktoriaus kalboje nestigo necenzūrinių išsireiškimų. Salėje tuo metu buvo aktorės Jessica Chastain ir Diane Kruger, mados dizaineris Jeanas Paulis Gaultier, prodiuseris Harvey Weinsteinas, aktoriai Ewanas McGregoras, Benas Stilleris bei Chrisas Rockas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)