Davidas Myersas, kurio sveikatos būklė yra kritinė, tvirtina, kad reperis jam už pagalbą sumokėjo 1,5 mln. dolerių (1,33 mln. Eur).

T. Shakuras, geriau žinomas sceniniu vardu 2pac, mirė ligoninėje gavęs kulką Las Vegase 1996 metais. Tą vakarą jis buvo ypatingas Mike‘o Tysono kovos „MGM Grand“ svečias.

Mirties patale gulintis policijos pareigūnas teigia norintis, kad pasaulis pagaliau sužinotų visą tiesą: „Pasaulis turi sužinoti, ką aš padariau. Man labai gėda, kad parsidaviau, tačiau negaliu mirti neatskleidęs, ką padariau“.

Pareigūnas pridūrė, kad Suge Knightas, kuris buvo automobilyje, kai buvo nušautas 2pac, ir šiuo metu dienas leidžia kalėjime, taip pat suvaidino labai svarbų vaidmenį.

Tiesą sakant, reperio mirties inscenizacijoje iš viso dalyvavo daugiau nei 30 žmonių, įskaitant policijos pareigūnus, medikus ir įvairius liudininkus. D. Myersas taip pat sakė, kad 2pac jam sumokėjo 50 tūkst. dolerių (44,2 tūkst. Eur), kad į morgą būtų pristatytas jo dubleris.

T. Shakuro mirtis ir po šiai dienai lieka neįminta mįslė. Pareigūnai ir dabar negali pasakyti, kas tą 1996 metų rugsėjo 13-osios naktį nušovė reperį. Jo mirtis – viena iš didžiausių visos kartos sąmokslo teorijų. Yra nemažai žmonių, kurie teigia, kad ir po įvykio jie ne kartą matė T. Shakurą gyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)