Praėjusią savaitę trumpam pasimatęs su Elžbieta II, princas Harry davė interviu Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) televizijos kanalui, skelbia express.co.uk.

Jo komentarai užkliuvo karališkosios šeimos ekspertui Robertui Jobsonui, kuris juos pavadino „keistais“ ir pareiškė, kad Sasekso kunigaikštis demonstruoja „kraštutinį narcisizmą“.

„GB News“ vedėjas Eamonnas Holmesas, kalbėdamas su karališkosios šeimos ekspertu, pasakė: „Princas Harry užsiminė, kad karalienė turi būti apsaugota, ją turi supti tinkami žmonės. Ką jis norėjo tuo pasakyti? Sutikite, tai gana arogantiški ir prieštaringi žodžiai.“

R. Jobsonas atsakė: „Man tai panašu į kraštutinį narcisizmą. Kalbame apie vyruką, kuris su savo močiute faktiškai nesimatė dvejus metus. Na, buvo susitikęs per princo Philipo laidotuves, bet labai trumpam. O juk sprendžiama ne pagal žodžius, o pagal veiksmus. Štai princas Charlesas akivaizdžiai padeda Elžbietai II. Taip pat Vesekso grafienė Sophie, Kornvalio kunigaikštienė Camilla, princas Williamas. Todėl labai keista, kad princas Harry paliko savo „Netflix“ filmavimo komandą tiesiog prie durų ir pradėjo kalbėti, jog nori apsaugoti savo močiutę.“

Praėjusią savaitę susitikęs su monarche, Sasekso kunigaikštis teigė, jog karalienė „yra pakilios nuotaikos“, tačiau pridūrė norintis įsitikinti, kad ji yra „apsaugota“ ir kad ją „supa tinkami žmonės“.

Princas Harry ir jo žmona Meghan Markle su Elžbieta II ir Velso princu susitiko Vindzoro pilyje praėjusį ketvirtadienį, atskridę iš JAV. Paskui juodu išvyko į Hagą dalyvauti sporto renginyje „Invictus Games“.

Tai pirmas kartas per dvejus metus, kai pora pasirodė viešumoje šiapus Atlanto.

Televizijos kanalo NBC laidos „Today“ eteryje kalbėdamas apie susitikimą su karaliene, princas Harry sakė: „Buvo labai smagu su ja pasimatyti, ji tokios pakilios nuotaikos. Bendraudama su manimi, ji niekada nestokoja puikaus humoro jausmo, o aš tik noriu įsitikinti, kad ji yra apsaugota ir apsupta tinkamų žmonių. Aš ir Meghan su karaliene atsigėrėme arbatos. Buvo gera pasišnekučiuoti.“

„Šiuo metu mano namai yra JAV. Buvome sutikti išskėstomis rankomis, o Santa Barbaros bendruomenė – tiesiog nuostabi“, – patikino jis.

2020 m. Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė atsisakė karališkųjų pareigų, nes norėjo pradėti naują gyvenimą, būti finansiškai nepriklausomi ir džiaugtis asmenine laisve. Jiedu persikėlė gyventi į prabangų Montecito rajoną Kalifornijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją