Taip, tas pats tikrasis ir vienintelis Shaquille‘as O‘Nealas. Baigęs įspūdingą ir šlovingą krepšininko karjerą, jam padovanojusią keturis NBA titulus, vieną MVP titulą, 15 pasirodymų visų žvaigždžių mačuose, olimpinį ir pasaulio čempionato auksą, su sportu nusprendė nebeturėti nieko bendro.

Dar aktyviai žaisdamas krepšinį, Sh. O‘Nealas pradėjo repuoti, bet galiausiai pasuko kita linkme – šiuo metu jis prodiusuoja elektroninę muziką ir dirba didžėjumi.

Sceninis milžino vardas – DIESEL. Save jis vadina didžiausiu didžėjumi pasaulyje ir greičiausiai neklysta. Buvusio sportininko ūgis – 2,14 m.

Liepą jis rengė pasirodymus ir pramogavo Europoje, tad nieko keisto, jog nuvyko į Zrce – vietą, svarbią visiems elektroninėms muzikos kūrėjams, dar vadinama tokios muzikos Meka.

Sh. O‘Nealas sėdo į savo privatų lėktuvą ir iš Sardinijos, kur taip pat grojo festivalyje, atskrido į Zadaro oro uostą.

Skelbiama, kad, skirtingai nuo kitų į Kroatiją atvykstančių pirmo ryškumo žvaigždžių, Sh. O‘Nealas neturėjo jokių ypatingų reikalavimų.

Tiesiog jam labai patiko kito didžėjaus pasirodymo metu surengtas šviesų šou ir jis paprašė kažko panašaus.

Jo pasirodymą Kroatijos žiniasklaida apibūdino kaip daugybę žmonių sutraukusį, energingą ir paveikų. Po pasirodymo Sh. O‘Nealas noriai dalijo autografus ir bendravo su gerbėjais.

Tačiau tai ne vienintelis kelias užsidirbti pinigų baigus karjerą. Sh. O‘Nealas žinomas kaip verslininkas, investuotojas. Tiesa, ne itin sėkmingas. 47-erių vyras interviu pripažino, kad ne vieną kartą buvo apgautas ir pinigus investavo nesėkmingai.

„Kai buvau jaunas, bet kas galėjo ateiti pas mane ir pasakyti: štai, investuok čia, sėkmė – garantuota. Ir aš tikėjau. Neatlikinėjau jokių rimtesnių analizių, tiesiog pasitikėjau žmonėmis. Patikėdavau didžiulius pinigus ir galiausiai paaiškėdavo, kad mane vėl apgavo“, – atvirai sakė buvusi NBA žvaigždė.

Tačiau vėliau jis rado patikimų patarėjų, kurie buvo protingesni už jį ir reikalai ėmė taisytis. Žvaigždė įvardino ir pavardes – vyras investavimo paslapčių ėmė mokytis iš bičiulių Billo Gateso ir buvusio „Pepsi“ vadovo Rogerio Enrico.

„Tada, kai nustojau galvoti apie pinigus, tapau gerokai sėkmingesniu“, – sakė jis žurnalistams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)