Dubline gyvenanti 75 metų aktorė per Ray D`Arcy šou radijuje „Radio 1“ pasidalijo savo širdgėla ir sakė, kad „meluotų, jei sakytų, kad šios Kalėdos bus gražios ir laimingos“.

B. Fricker, kuri už vaidmenį filme „My Left Foot“ („Mano kairė koja“) yra pelniusi geriausios antrojo plano aktorės „Oskarą“, teigė, kad tą dieną planuoja išjungti savo telefoną, nuleisti langų užuolaidas ir tiesiog žaisti su savo šunimi.

Brenda Fricker

„Man dabar yra 75 metai, ir aš meluosiu, jei sakysiu, kad šios Kalėdos bus gražios ir laimingos, nes esu viena iš tų žmonių, esu sena ir gyvenu viena, taigi jos gali būti labai niūrios“, - sakė ji laidos vedėjui.

„Aš išjungiu telefoną ir nuleidžiu langų užuolaidas. Iš anksto įsirašau gerų programų. Taip pat turiu šunį. Taigi tokiu būdu praleidžiu visą dieną“.

Brenda Fricker

B. Fricker pridūrė, kad per Naujuosius metus būna dar sunkiau. „Skamba varpai, bet nėra nė vieno žmogaus, kuris atsisuktų, apkabintų ir nusišypsotų. Negaliu išvengti varpų, nes visur stūkso bažnyčios“, - sakė ji.

Šis interviu pasirodė po to, kai Piersas Morganas buvo priverstas paneigti, kad 1992 metų filme „Vienas namuose 2: pasiklydęs Niujorke“ („Home Alone 2: Lost in New York“) ne jis atliko skarmaluotos karvelių globėjos vaidmenį.

Tai įvyko anksčiau šį mėnesį per laidą „Good Morning Britain“, kai 55 metų P. Morganas pareiškė, kad nevaidino tame filme, nors jame filmavosi jo buvęs bičiulis Donaldas Trumpas.

Sukeldama nemažai juoko, 49 metų laidos vedėja Susanna Reid pareiškė: „Gal tiesiog pažiūrėkime „Vieno namuose 2“ ištrauką? Daugybė žmonių žiūri šį filmą ir svarsto, ar tai ne jūs“.

P. Morganas atrėžė: „Kodėl sklando tokie gandai? Ten ne aš. Ne aš suvaidinau benamę moterį filme „Vienas namuose 2“.

Pareikšdama, kad P. Morganas kalba melus, ji parodė 2018 metais darytą nuotrauką, kurioje matyti karveliais aplipęs Pierce`as.

Filme „Vienas namuose 2“, ši karvelių globėja išgelbsti Macaulay Culkino įkūnytą Keviną, kai Niujorko Centriniame parke jį užspeičia į kampą užpuolikai.

Brenda Fricker

S. Reid taip pat pažymėjo, kad B. Fricker pralinksmino toks sulyginimas, ir kad visas šis reikalas jai pasirodė labai smagus.

Anksčiau šiais metais Dubline gimusi B. Fricker atskleidė, kad 1989 metais savo geriausios antrojo plano aktorės „Oskaro“ statulėlę ji buvo įmetusi į baseiną Konemaroje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)