Pora tai pirmasis bendras vaikas. Mažylė gimė vakar, liepos 10 d. Dukrai sutuoktiniai suteikė Kulture Kiari Cephus vardą.

Džiugią žinią mama pranešė socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame šįryt pasidalijo įspūdinga nėštumo nuotrauka.

Įdomu tai, kad tik praėjusį mėnesį paaiškėjo, kad Cardi B ir jos mylimasis, dukros tėvas slapta susituokė.

„Štai, kodėl aš savo albumą pavadinau „Privatumo invazija“ (angl. Invasion of Privacy), nes žmonės mėgsta kišti nosį į tavo gyvenimą“, – anksčiau socialiniame tinkle „Twitter“ skelbė 25-erių dainininkė.

Pasirodo, kad slapta vestuvių ceremonija įvyko prieš 10 mėnesių.

„Yra tiek daug momentų gyvenime, kuriais dalinuosi su visu pasauliu, todėl yra ir akimirkų, kurias noriu pasilaikyti sau! Susituokti buvo vienas iš tokių atvejų! Mūsų santykiai buvo tarsi naujos skyrybos ir susitaikymai, mes turėjome suaugti, tačiau mes buvome tokie įsimylėję, kad nenorėjome prarasti vienas kito, tad vieną rugsėjo mėnesio rytą mes atsibudome ir nusprendėme susituokti“, - skelbė reperė.

Patvirtindama įvykusią santuoką reperė norėjo užkirsti kelią kalboms apie tai, kad jos mažylė gims nesantuokinėje šeimoje.

Gandai apie Cardi B vedybas pradėjo dar labiau sklisti po to, kai jos mylimasis BET apdovanojimuose pareiškė dėkojantis Dievui ir savo žmonai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją