2020-aisiais Argentinos ir Puerto Riko grožio karalienėmis tapusios moterys džiugia žinia pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.

„Nors buvome nutarusios neafišuoti santykių, šią ypatingą dieną – 2022-10-28 – apie juos prisipažįstame“, – skelbia poros įkelta žinutė.

Kaip rašoma portale „People“, 26-erių M. Varela ir 22-ejų F. Valentin žinutę apie vedybas papildė atitinkamu vaizdo įrašu – montažu, sudarytu iš meile pulsuojančius santykius demonstruojančių kadrų – sužadėtuvių akimirkų, vienodų žiedų su deimantais vaizdų ir leidžiant laiką paplūdimyje bei su draugais filmuotos medžiagos.

Įkeltą vaizdo įrašą užbaigia kadras, kuriame moterys pozuoja stovėdamos ant teismo rūmų laiptų.


Žinutė apie santuoką sulaukė ypač palankių komentarų. Tarp sveikintojų buvo ir Abena Akuaba, 2020-aisiais atstovavusi JAV ir tapusi pirmąja juodaode, laimėjusia „Miss Grand International“ konkursą.

„Sveikinu! „Miss Grand International“ padovanojo nuostabią sąjungą“, – parašė ji.

M. Varela ir F. Valentin, kaip skelbiama, susipažino per 2020-aisiais vykusį konkursą ir nuo tada artimai bičiuliavosi.

2019-aisiais M. Varela atstovavo Argentinai grožio konkurse „Mis Visata“ ir pateko į gražuolių dešimtuką.

Tradicija rengti „Miss Grand International“ buvo pradėta 2013-aisiais Tailande.

Kaip skelbiama konkurso organizatorių svetainėje, renginio misija – pasiųsti pasauliui meilės ir taikos žinutę ir paraginti žmones pasisakyti prieš karus ir smurtą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)