Aktorė užfiksuota mūvinti juodas tampres ir baltus marškinėlius ilgomis rankovėmis, iš po kurių matosi gerokai suapvalėjęs pilvukas. Prie įvaizdžio būsimoji mama priderino akinius nuo saulės ir sandalus bei kojines.

Sh. LaBeoufas ir M. Goth susituokė dar 2016 metais, tačiau 2018 metais poros atstovai patvirtino, kad pora suka skirtingais keliais.

„Shia ir Mia tvarko skyrybų dokumentus. Išsiskyrimas draugiškas, visos su skyrybomis susijusios detalės – asmeninis jų reikalas,“ – tuomet teigė atstovai.

Nepaisant to, pora, kuri nuo santykių pradžios 2012 metais ne kartą skyrėsi ir taikėsi, 2020 metų balandį pakurstė gandus apie susitaikymą, kai aktorius buvo pastebėtas vėl mūvintis vestuvinį žiedą. Su santuokos simboliu ant piršto pastebėta ir M. Goth.

2021 metų birželį pora nufotografuota kartu vaikštinėjantys po Disneilendą.

Sh. LaBeouf ir M. Goth susipažino filmuojant Larso von Triero dramą „Nimfomanė II“. Vėliau aktorė pasirodė Sh. LaBeouf 2014 metais režisuotame vaizdo klipe.

2020 metų gruodį aktorių į teismą padavė 33 metų dainininkė FKA Twigs – už emocinį, fizinį ir seksualinį smurtą. Sh. LaBeoufas neigia „visus iki vieno jam mestus kaltinimus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją