Los Andželo medikai, reaguodami į pagalbos telefonu 911 pirmadienio vakarą sulauktą pranešimą, nuskubėjo į aktorės Demi Moore namus. Specialistai pusvalandį stebėjo jos būklę, kol galiausiai buvo nuspręsta ją skubiai nugabenti į vietos ligoninę. Šaltinių teigimu, aktorė blogai pasijuto dėl apsinuodijimo psichotropinėmis medžiagomis.

Kai „US Weekly“ susisiekė su Los Andželo gelbėtojų tarnyba, jos spaudos atstovas Mattas Spence'as patvirtino, kad vienas asmuo buvo išvežtas į ligoninę dėl „nežinomos ligos“.

49 metų D. Moore atstovai teigia, kad šiuo metu aktorė gydosi. „Dėl šiuo metu gyvenime patiriamos įtampos Demi nusprendė ieškoti profesionalios pagalbos, norėdama atsigauti po išsekimo bei pagerinti bendrą sveikatos būklę, - antradienį pasakojo jos atstovas. - Ji tikisi pasveikti ir yra dėkinga už paramą savo šeimai ir draugams“.

D. Moore pernai lapkritį išsiskyrė su savo šešiolika metų jaunesniu vyru Ashtonu Kutcheriu. Šešerius metus gyvavusi santuoka iširo tuomet, kai paaiškėjo, kad serialo „Du su puse žmogaus“ („Two and a Half Men“) žvaigždė per vedybų metines turėjo vienos nakties nuotykį su San Diego vakarėlių liūte Sara Leal.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją