„Būtent dabar jie ne kartu. Visgi abudu yra geri tėvai, – sakė Hadidų šeimos bičiulė. – Abu rūpinasi vaiku. Yolanda, aišku, entuziastingai gina Gigi. Savo dukrai ir anūkei ji nori paties geriausio.“

„Gigi iš esmės terūpi dukra Khai. Šiuo metu ji prašo gerbti jos privatumą“, – portalui „People“ pateiktame pareiškime nurodė G. Hadid atstovas spaudai. Nei Yolandos, nei Z. Maliko atstovai į užklausas pakomentuoti situaciją nesureagavo.

Ketvirtadienį Z. Malikas išplatino pareiškimą, ir tai padarė po to, kai TMZ paskelbė informaciją apie Gigi motinos Yolandos ketinimą įskųsti Z. Maliką policijai už tai, kad šis, esą, jai sudavė. Būtent tokios naujienos buvo gautos iš straipsnyje neįvardyto šaltinio. Z. Malikas nurodė TMZ, kad kategoriškai neigia melagingus Yolandos kaltinimus, susijusius su prieš ją nukreiptais savo veiksmais.

„Twitter“ žinutėje Z. Malikas nurodė norintis susikurti „vietą, kurioje privatūs šeimos reikalai neatsidurtų pasaulinėje scenoje visų apžiūrai ir nagrinėjimams“, taip pat pridūrė, kad šis incidentas „buvo ir toliau turi būti privatus reikalas“.

Ne vienas su portalu „People“ bendravęs šaltinis patvirtino, kad socialiniame tinkle paskelbtoje žinutėje buvo užsimenama apie Yolandą.
Dabar jau buvę partneriai yra susilaukę dukters. Khai pavadintai mažylei dabar – 13 mėnesių. Rugsėjį buvo švenčiamas jos gimtadienis, neapsiėjęs be ypač emocingų giminaičių sveikinimų.

Gandai apie besimezgantį romantinį ryšį tarp G. Hadid ir Z. Maliko pirmą kartą pasklido 2015-ųjų lapkritį, kai jie kartu pasirodė vakarėlyje, surengtame pasibaigus oficialiai Amerikos muzikos apdovanojimų ceremonijai.

Net keletą mėnesių pora kaip įmanydama vengė klausimų apie vis daugiau realių bruožų įgaunantį romaną, bet situacija vis tiek aiškėjo, juolab kad G. Hadid nusifilmavo Z. Maliko 2016-aisiais išleisto singlo „PillowTalk“ vaizdo klipe.

Praėjus mėnesiui, „Zach Sang Show“ eteryje Z. Maliko buvo pasiteirauta apie jo širdies draugės pasirodymą dainos vaizdo klipe, o 2016-ųjų gegužę poros romantinis ryšys jau niekam nebebuvo paslaptis, kadangi tuo metu išėjusiame „Vogue“ numeryje buvo išspausdintas straipsnis, kuriame Z. Malikas jau be užuolankų vadinamas G. Hadid partneriu.

Po dar vienos bendros nuotraukos ant „Vogue“ viršelio G. Hadid ir Z. Malikas išsiskyrė. Tai įvyko 2018-ųjų kovą, praėjus dvejiems kartu praleistiems metams. Tada kiekvienas paskelbė šią žinią patvirtinančius pareiškimus.

„Gigi ir mane siejo neįtikėtinai prasmingi, šilti ir džiaugsmingi santykiai. Aš be galo gerbiu Gigi, žaviuosi ja kaip moterimi ir bičiule, – tada parašė Z. Malikas. – Ji turi stebuklingą sielą. Dėkoju visiems mūsų gerbėjams už supratingumą priimant šį sudėtingą sprendimą ir privatumo ribų paisymą; norėjome pirmieji paviešinti šią informaciją. Visus jus mylime.“

„Pranešimai apie skyrybas dažnai atrodo tarsi nuasmeninti, kadangi neįmanoma išreikšti žodžiais viso to, ką tenka išgyventi per kelerius metus. Turiu omenyje ne tik santykius, bet ir gyvenimą apskritai. Amžinai jausiuosi dėkinga už meilę, laiką ir gyvenimo pamokas, kurias išmokome kartu su Z. Jam aš linkiu tiktai paties geriausio ir esu nusiteikusi palaikyti jį kaip draugą, kurį labai gerbiu ir myliu. Kalbėdama apie ateitį galiu pasakyti, kad bus taip, kaip lemta“, – rašė tada G. Hadid.

Visgi gyvenimo skyriumi etapas pernelyg neužsitęsė: visai netrukus pora buvo pastebėta kartu vaikštinėjanti Niujorko gatvėmis, taigi, pasklido kalbos, kad jiedu susitaikė. Gandai įgavo dar didesnį pagrindą po to, kai G. Hadid asmeninėje „Instagram“ paskyroje paskelbė ganėtinai iškalbingą savo ir Z. Maliko nuotrauką.

Kiek vėliau, 2019-ųjų rugpjūtį, ėmė šmėžuoti pranešimai, kad G. Hadid susitikinėja su Tyleriu Cameronu, nusifilmavusiu amerikiečių realybės šou „The Bachelorette“.

„People“ informavęs šaltinis tada nurodė, kad „kalbos apie pasimatymus nėra pramanytos ir jis puikiausiai leidžia laiką“. Kad ir kaip būtų, vos po kelių mėnesių, spalį, G. Hadidi ir T. Cameronas išsiskyrė.

2020-ųjų sausį kurį laiką atskirai pagyvenę G. Hadid ir Z. Malikas vėl buvo pastebėti kartu žingsniuojantys Niujorko gatve. Šv. Valentino dieną pora patvirtino, kad vėl susitaikė.

2020-ųjų balandį buvo patvirtinta žinia apie G. Hadid nėštumą. Kol truko dėl pandemijos įvesti karantinai, pora šios informacijos neviešino.

2020-ųjų rugsėjo 23-iąją tėvu tapęs Z. Malikas pranešė apie pirmojo savo ir G. Hadid kūdikio gimimą. „Jau turime mažylę. Ji sveika ir gražutė“, – parašė jis „Twitter“ paskyroje.

„Mėginti pasakyti, ką dabar jaučiu, būtų neįveikiama užduotis, – tęsė Z. Malikas. – Meilė, kurią jaučiu šiai miniatiūrinei žmogiškai būtybei, yra už mano suvokimo ribų. Esu laimingas, kad ją išvydau, didžiuojuosi galėdamas vadinti ją sava ir dėkoju už būsimą gyvenimą kartu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)