Skelbiama, kad 47-erių „The Fantastic Four“ žvaigždė slapčia užpildė skyrybų dokumentus ir juos pateikė Los Andželo teismui.

Aktoriaus žmona, 49-erių Alice, tikina apie tai nieko nežinojusi ir skyrybų faktas jai buvo nemalonus siurprizas. Sutuoktinio elgesiu šokiruota moteris antradienį nusprendė nutraukti tylą.

Ioanas Gruffuddas ir Alice Evans

Pasirodžius šiai naujienai užsienio žiniasklaidoje, A. Evans instagrame pasidalino straipsnio iškarpomis su ironišku komentaru: „Ak. Gerai. Ačiū, kad leidai man apie tai žinoti. Tikriausiai?“

Pora, susipažinusi filmo „102 dalmatinai“ aikštelėje, susituokė 2007-aisiais metais ir augina dvi dukteris – 11-metę Ellą ir 7-erių Elsie. Kol kas nėra skelbiama, su kuriuo tėvu augs poros atžalos.

Visgi kalbos apie poros skyrybas jau sklandė anksčiau. Vasario mėnesį Alice patvirtino, kad ji su vyru diskutuoja apie skyrybas ir, nepaisant galimo fakto, jiedu esą išliks draugais.

Pirmosios spėlionės apie tai, kad poros gyvenimas nėra rožėmis klotas, pasirodė šių metų sausį, kai aktorė tviteryje savo vyrą apkaltino ją „psichologiškai kankinant“.

Pats I. Gruffuddas praėjusį mėnesį Los Andželo gatvėse buvo pastebimas vis dar su vestuviniu žiedu. Visgi aktorius nuo žiniasklaidos neslėpė, kad jiedu su žmona išgyvena „ekstremaliai sunkų“ laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)