Leidykla „Random House“ pastebėjo, kad antradienį, birželio 9 dieną, dingo viena naujausios minėtosios serijos knygos kopija, ir kreipėsi į policijos pareigūnus.

Baiminamasi, kad vagys nutekins knygos turinį arba parduos jos ištraukas žiniasklaidai.

Knyga, kuri perpasakoja pirmosios knygos turinį milijardieriaus Christiano Grey lūpomis, knygynus turi pasiekti kitą savaitę.

„Random House“ ir leidyklos teisininkų komanda daugiau informacijos apie mįslingai dingusią knygos kopiją nepateikia.

„Negalime nieko komentuoti, vyksta tyrimas“, – sakė leidyklos atstovas.

Visame pasaulyje parduoda daugiau nei 125 mln. trilogijos „50 pilkų atspalvių“ kopijų. Pirmoji knyga pasirodė 2011 metais.

Praeitą savaitę pranešdama apie ketvirtąją knygos dalį, autorė sakė knygą parašiusi po to, kai „gavo tūkstančius skaitytojų laiškų“ su prašymais leisti išgirsti Ch. Grey požiūrį.

„Christianas labai sudėtingas personažas, skaitytojus visada domino jo geismai ir veiksmų motyvai, taip pat tamsi praeitis. Be to, visi, kurie bent kartą gyvenime buvo užmezgę romantišką ryšį, žino, kad kiekvienas situaciją vertina skirtingai“, – sakė E. James.

Ketvirtoji knygos dalis pasirodys birželio 18 dieną – per Ch. Grey gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją