Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner ir Kris Jenner nustojo sekti J. Bonelli socialiniame tinkle „Instagram“.

Šaltinis, gerai pažįstantis tiek Kardashianų ir Jennerių merginas, tiek ir J. Bonelli, atskleidė, kad iš tiesų santykiai tarp jų subjuro dar praėjusių metų pabaigoje, kai J. Bonelli esą „mėgino apeiti Kardashianų šeimą ir sudaryti verslo sandorį, iš kurio šeima neuždirbtų. Šeima tai sužinojo, ir Kim nustojo ją sekti, tačiau Khloé ir Joyce ir toliau palaikė draugiškus santykius“, tačiau ir šie vėliau nutrūko.

„Joyce ir toliau išskrisdavo iš miesto esą į didelius Kardashianų vakarėlius, kad žmonės nesuprastų, – sakė šaltinis. – O kai jos ir Kim keliai išsiskyrė, jie ėmė internete skelbti Kim nuotraukas ir vadinti ją savo dvyne. Ji taip pat teigė, kad sugalvojo Kim vyro Kanye Westo dažnai vartojamą frazę „that s— cray“, o tai yra melas. Kardashianų moterims tiesiog atsibodo J. Bonelli melas, ir jos noras jas apgauti dėl pinigų tiesiog buvo paskutinis lašas.“

Be to, nuo tada, kai išgarsėjo, Kardashianų ir Jennerių merginos vis papildydavo savo vizažistų komandą naujais nariais, kaip Mario Dedivanovic, su kuriuo Kim sukūrė savo kosmetikos liniją „KKW Beauty“, Hrush Achemyan, Arielis Tejada ir Patrickas Ta.

Praėjusių metų birželį duodama interviu leidiniui „The Hollywood Reporter“, J. Bonelli teigė, kad jos santykiai su Kardashianų ir Jennerių šeima yra labai geri, ji merginas vadino seserimis ir teigė, kad jos susirašinėja žinutėmis „vos ne kas dieną“.

„Su merginomis praleidau tiek daug laiko, mes tiek daug patyrėme. Praėjo daugiau nei dešimt metų. Esame pažįstamos nuo pat pradžių, dar prieš joms išgarsėjant, – sakė vizažistė. – Mes dažnai susirašome ir kalbamės apie viską. Net jei dirbu su kitu klientu, nes susiskambiname ir kalbamės apie vaikus, apie smagius, skandalingus dalykus. Jos man kaip seserys.“

Praėjusiais metais J. Bonelli rinkai pristatė savo sukurtą kosmetikos liniją „Joyce Bonelli Cosmetiques“, kas, kaip spėjama, prisidėjo prie to, kad ji nebegalėjo dirbti su Kardashianų ir Jennerių šeima taip dažnai, kaip anksčiau.

„Prieš pastodama dirbau su kitu gamintoju, tačiau rezultatas man nepatiko. Pastaraisiais mėnesiais viską pradėjome iš naujo, – praėjusių metų gegužę leidiniui „The Cut“ sakė vizažistė. – Tenka patirti daug streso, tačiau sėkmingai kuriame kiekvieną formulę. Mano naujas gamintojas yra Milane, pagaliau suradau gerą chemiką. Tikimės pristatyti liniją rugsėjį ar spalį, prieš pat Kalėdas.“
Verta paminėti, kad J. Bonelli – ne vienintelis su Kardashianų ir Jennerių šeima dirbęs žmogus, su kuriuo vėliau buvo atsisveikinta. Pernai Kim išsiskyrė su savo ilgamete asmenine asistente Stephanie Shepherd, kuri mėgino eiti svarbesnes pareigas Kim versle, tačiau „jai tiesiog nepavyko“, sakė „People“ šaltinis.

„Kim nusprendė atsisveikinti su Stephanie, – sakė šaltinis. – Ji buvo gera asistentė, tačiau norėjo užimti svarbesnes pareigas Kim versle, bet jai tiesiog nepavyko. Kim suteikė jai galimybę, tačiau jau po trumpo laiko tapo aišku, kad Stephanie neturi tinkamų žinių. Ir Kim priėmė sprendimą išsiskirti. Ji vis dar palaiko draugiškus santykius su kitomis seserimis, tačiau su Kim jos nesikalba.“

Tiesa, praėjusį mėnesį Stephanie vėl pasirodė Kim „Instragram“ paskyroje skelbiamose nuotraukose.

Be to, praėjusių metų balandį Khloé ir jos seserys išsiskyrė su ilgamete stiliste Monica Rose, su kuria dirbo daugiau nei dešimt metų, ir pasirinko naują stilistų komandą. Apie to priežastis Kim papasakojo laidos „Watch What Happens Live“ vedėjui Andy Cohenui. Ji teigė, kad jos priežastis, kodėl ji išsiskyrė su M. Rose, skyrėsi nuo jo seserų sprendimo.

„Aš su ja nesu dirbusi gal jau kokius ketverius metus, todėl mano priežastis yra kitokia, – sakė Kim, duodama suprasti, kad tarp kitų seserų ir stilistės galėjo būti kažkoks konfliktas. – Tačiau noriu pasakyti, kad esu skaičiusi, jog teigta, jog ji buvo mano stiliaus pasikeitimo priežastis. Mano pasikeitimo, kai susipažinau su Kanye. Noriu pasakyti, kad Kanye man rado naują komandą, ir esame tai rodę savo realybės šou. Todėl manau, kad veikiausiai tai ir buvo priežastis. Man tiesiog reikėjo naujo vėjo.“

Tačiau atsakydama į klausimą, kodėl visos seserys staiga atsisakė M. Rose paslaugų, ji atsakė: „Turėtumėte to paklausti Khloé, Kendall ir Kylie ir kitų merginų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)