Neseniai su vaikinu išsiskyrusi B. Spears intensyviai ieško naujos antrosios pusės ir teigia ketinanti pasinaudoti visomis įmanomomis galimybėmis.

Per interviu PEOPLE, pristatydama savo sukurtą apatinio trikotažo liniją „The Intimate Britney Spears“, 32 metų B. Spears pareiškė neuždaranti nė vienų durų – net ir pažintims kibernetinėje erdvėje.

„Galbūt! Kas žino? Visai gali būti“, - apie galimybę pažinčių ieškoti internete teigia B. Spears.

Dainininkė tikra dėl vieno – kokio vyro jai reikia.

„Norėčiau mielo vaikino. Tikrai mielo vaikino, kuris sugebėtų mane prajuokinti. Tai du pagrindiniai mano keliami reikalavimai antrajai pusei“, - sako B. Spears.

Dainininkė turi tvirtą nuomonę ir seksualumo klausimu.

„Manau, kad mūsų pasaulyje tai (puoštis dailiais apatiniais prieš vyrą) yra priimta norma, to tikimasi. Tačiau man to nereikia – vilkiu gražius apatinius dėl savęs, ne dėl ko nors kito, ir esu labai laiminga. Tai suteikia pasitikėjimo savimi ir galios“, - įsitikinusi atlikėja.

Rugpjūtį atlikėja nutraukė santykius su Davidu Lucado – jis buvo jai neištikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)